FOTO: AICI s-a zdrobit MICHAEL SCHUMACHER de stânci

Fostul pilot de Formula 1 Michael Schumacher, care a fost rănit grav la cap într-un accident suferit în staţiunea franceză Meribel, a fost operat pentru a doua oară, în noaptea de duminică spre luni, informează ledauphine.com. Schumacher este în continuare în stare critică, în comă indusă, au anunţat medicii din Grenoble

30 dec. 2013, 18:31
FOTO: AICI s-a zdrobit MICHAEL SCHUMACHER de stânci

Fostul pilot de Formula 1 Michael Schumacher, care a fost rănit grav la cap într-un accident suferit în staţiunea franceză Meribel, este în continuare în stare critică, în comă indusă, au anunţat medicii din Grenoble. Jurnaliştii germani au reuşit să ajungă pe pârtia unde s-a produs accidentul. 

Directorul general al staţiunii, Christophe Gernignon-Lecomte, a declarat pentru RMC că Schumacher era agitat dar conştient, după accident. „Nu ştiu cu adevărat gravitatea accidentării, deocamdată are loc o anchetă. El a căzut la 11.07, în afara pistei, la Meribel. Avea cască şi s-a lovit cu capul de o stâncă. Intervenţia a fost rapidă, la ora 11.15, el fiind transportat cu elicopterul la spital. Era şocat, puţin agitat, dar conştient. Probabil este un traumatism cranian, dar nu este grav”, a afirmat Gernignon-Lecomte.