FOTO: Anamaria Prodan, făcută praf de stiliști. Iulia Albu: „Milionarii adevărați nu se afișează niciodată cu așa ceva!”

Anamaria Prodan nu are succes nici în dragoste și nici măcar aprecierile specialiștilor în modă nu mai reușește să le atragă. Iulia Albu și Ovidiu Buta au făcut-o praf de impresara de fotbaliști. 

17 iul. 2022, 20:16
FOTO: Anamaria Prodan, făcută praf de stiliști. Iulia Albu: „Milionarii adevărați nu se afișează niciodată cu așa ceva!”

„Prodanca” nu prea reușește să se îmbrace cu ținute de actualitate, să abordeze un machiaj riguros și să se accesorizeze cu stil, susțin specialiștii.

Ovidiu Buta a fost foarte dur cu Anamaria Prodan. El a analizat ținuta purtată de Anamaria Prodan la cel mai recent eveniment public.

„Este o lecție despre cât de mult distruge încălțămintea o ținută, dar și machiajul. Pare totul învechit, prăfuit, chiar dacă ea încearcă să vândă cu totul o altă imagine. În cazul de față, o cu totul altă încălțăminte ar fi ajutat-o mult mai mult.

În plus, nu înțeleg chestia asta: dacă tot ai acest morman de bijuterii pe tine, de ce nu ai căuta opțiuni de a insera elegant aceste bijuterii în ținută?!”, a declarat Ovidiu Buta, la Antena Stars.

Nici de la Iulia Albu nu a primit Anamaria Prodan notă de trecere. Albu a lăsat de înțeles că ținuta impresarei este mai degrabă un kitsch, iar etalarea ostentativă a bijuteriilor nu este necesară.

„Mi se pare super discursul ei, mai ales în contextul în care știm cu toții cu arăta ea acum zece ani.

Bijuteriile trebuiau să fie măcar într-o logică oarecare. Ea poartă tot timpul aceste bijuterii, la aproape orice și eu cred că statutul unei persoane – mai ales milionarii adevărați nu se afișează niciodată cu așa ceva. Nu este o ținută reușită!”, a precizat Iulia Albu.

 

Replica Anamariei Prodan

 

Anamaria Prodan a oferit replica. Ea susține că are un stil vestimentar original.

„Nu am un stil vestimentar care să mă reprezinte. Eu mă îmbrac oricum, nu știu, și nu mă interesează cum e moda. Eu mă îmbrac cum îmi place mie și cum îmi stă mie bine. Eu dau tonul, nu copiez ținutele altora.

Cel mai mult mă deranjează când cineva își cumpără ținuta din vitrină și nu este cu personalitate așa”, a dezvăluit vedeta, potrivit SpyNews.