FOTO Carla’s Dreams, prins „în flagrant”, în mașină, cu iubita lui. Artistul nu era mascat

Carla’s Dreams, prins "în flagrant". Este unul dintre cei mai apreciați artiști din România, dar și controverstat totodată, pentru că nu a apărut niciodată în public fără mască. Ei bine, cântărețul a fost fotografiat în plină stradă cu "adevărata față".

22 feb. 2023, 22:49
FOTO Carla’s Dreams, prins „în flagrant”, în mașină, cu iubita lui. Artistul nu era mascat
Carla’s Dreams, prins "în flagrant", în mașină, cu iubita lui

Carla’s Dreams, prins „în flagrant”. Solistul se comportă ca un om normal atunci când crede că nu-l vede nimeni, astfel a fost surprins de Cancan.ro fix când își învăța partenera, pe Andra Mirona Axentoi, să conducă.

Citește și: Carla’s Dreams şi-a arătat adevărata faţă în cel mai nou videoclip. Cum arată cântăreţul

Carla’s Dreams, prins „în flagrant”

În momentul în care cei doi au ajuns într-o parcare, solistul trupei Carla’s Dreams a cedat locul șoferului în favoarea Andrei Mirona Axentoi, iar aceasta a condus autoturismul vreme de cinci minute. Imediat după ce scurta repriză de condus s-a încheiat, aceștia au parcat automobilul și s-au îndreptat către un imobil. Acesta fiind chiar blocul în care cei doi locuiesc împreună.

Sursă foto: Cancan.ro

Andra Mirona Axentoi s-a remarcat pe scena mondenă de la noi din țară după ce a făcut senzație pe catwalk și a fost protagonista mai multor pictoriale în revistele din domeniul modei. Grație formelor bine definite, dar și a frumuseții, Andra a reușit, într-un timp destul de scurt, să se impună în lumea fashion-ului și nu numai, potrivit informațiilor oferite de sursa menționată mai sus.

Carla’s Dreams vrea să se retragă din muzică

De curând, Carla’s Dreams, fost jurat la X Factor și Superstar, a dezvăluit că nu vrea să mai cânte pentru mult timp, căci s-a săturat să se tot machieze și să-și ascundă identitatea. Cu toate acestea, artistul nu vrea să se lase complet de muzică, ci vrea să ajute tânăra generație de cântăreți, pe cei care au potențial să ajungă vedete.

Tare sper să nu trebuiască să mă machiez și peste 10 ani. Eu voiam să mă retrag de acum, dar pandemia m-a împiedicat. Vreau să mă reinventez. Sunt atât de mulți oameni tineri cu potențial care merită să fie auziți. Prefer să ajut pe cineva”, a declarat Carla’s Dreams în urmă cu ceva timp la un post de radio.

Dezvăluirea a fost făcută în podcastul actorului Mihai Bobonete, din Las Fierbinți.