FOTO: Ce a fascinat-o instant pe sexy-fiica lui Mircea Geoană la soțul ei. Legătura neștiută a americanului cu România

Ana, fiica lui Mircea Geoană, a făcut noi dezvăluiri despre soțul american. Frumoasa brunetă a rămas perplexă când partenerul de viață i-a mărturisit anumite lucruri, chiar de la începutul relației.

02 sept. 2022, 18:09

Ana Geoană, fiica secretarului general adjunct al NATO, Mircea Geoană, a făcut petrecerea de logodnă alături de soțul ei, americanul Garrett Cayton, la Mogoșoaia. Urmează nunta, care probabil va avea loc în toamnă.

Până la evenimentul cu mare fast, Ana Geoană a rememorat primele momente ale relației de iubire cu Garrett. Fiica numărului 2 din NATO a rămas surprinsă când a constatat că americanul cunoștea destul de multe despre România, semn că ginerele lui Mircea Geoană și-a făcut foarte bine temele.

„Când m-a cunoscut, m-a uimit că știa totul despre regizorii și filmele românești! În rest, ce știu majoritatea americanilor despre România: Transilvania, Dracula. (zâmbește) Știa, însă, de tata și de cariera lui internațională. Urmărește politica și e fascinat de noile tehnologii, unde românii au o bună reputație pe Coasta de Vest. În istoria familiei lui Garrett există, însă, și o poveste care nu poate fi uitată și care a creat o conexiune instantanee: România a fost prima țară în care bunicul său s-a oprit ca refugiat al Holocaustului, iar asta nu se uită niciodată.

Poveștile familiei lui despre interacțiunea cu românii sunt absolut flatante pentru noi: pentru strămoșii lui, România a fost un loc de tranzit, într-un moment important al vieții lor, loc în care au găsit toleranță și ajutor. Destinul a făcut ca, în acest an, România să fie exact ceea ce a fost în urmă cu 80 de ani pentru bunicul lui Garrett: poporul care îi ajută pe ucraineni să meargă mai departe. Acum, bineînțeles, știe mult mai multe lucruri despre țara mea și-și dorește să afle mereu altele noi”, a povestit Ana într-un interviu pentru OKmagazine.

 

Ce i-a plăcut cel mai mult lui Garrett, soțul Anei Geoană, în România

 

Soțul Anei Geoană a vizitat de mai multe ori România, iar cel mai mult i-a plăcut Sighișoara.

„Garrett a fost de două ori în România, în București, la mare și în țară. Locul lui preferat de până acum este Sighișoara. Iubim natura și zonele liniștite ale Transilvaniei.

Am decis să petrecem mai mult timp acolo în viitor, pentru că incursiunile noastre nu au fost suficient de lungi încât să aibă timp să înțeleagă profund ce înseamnă România. Pot să spun că a fost fermecat de peisajele picturale ale României rurale, de natura și de infinitele posibilități de-a descoperi locuri de care nu ai cum să nu te îndrăgostești”, a mai dezvăluit frumoasa brunetă.

 

Ce discută Garrett cu Mircea Geoană

 

Garrett și Mircea Geoană au o relație apropiată, susține Ana. Tânăra în vârstă de 27 de ani a recunoscut, totuși, că la început i-a fost teamă să-l prezinte pe prietenul ei familiei, din cauza scepticismului părinților.

„Garrett și tatăl meu vorbesc despre orice, de la politică internațională și politică românească și americană, până la tenis, filme, noi tehnologii și industrii creative. Nu există momente plictisitoare în conversațiile dintre tatăl meu și Garrett. Uneori mă amuz, pentru că mă transform într-un observator și-mi place să urmăresc argumentațiile lor.

Niciunul dintre ei nu este genul care să-și piardă timpul cu ceea ce americanii numesc „small talks“. Ei se cunosc de ceva timp și au o dinamică a dialogului foarte interesantă. Uneori îi suspectez că au continuat anumite teme pe chat și că, atunci când se reîntâlnesc, continuă dintr-un punct în care au ajuns fără ca eu să știu”, a mai povestit Ana Geoană.

 

Cum s-a îndrăgostit Ana Geoană de Garrett

 

„Ne-am cunoscut în primul an de facultate – eram în același grup extins de prieteni și am fost amici pentru primii trei ani de facultate. Apoi, în vara dintre anul trei și patru când eu făceam un stagiu în Los Angeles și el în New York, a venit pentru câteva zile în LA ca să își viziteze familia și în acele zile am petrecut mai mult timp împreună și ne-am apropiat mai mult ca prieteni.

În ultima seară în LA ne-am dus la un spectacol de magie. Când s-a terminat spectacolul, m-a invitat pe scenă și a făcut un truc de magie pentru mine. În momentul acela eu m-am îndrăgostit de el, iar când am ajuns înapoi la facultate i-am propus să ieșim la masă într-o seară, doar noi doi. Am petrecut toată seara împreună și de atunci am fost nedespărțiți.

Garrett se înțelege incredibil de bine cu ai mei. Este deja parte din familie. Vorbește pe Whatsapp în fiecare zi cu mama și cu tata, poate câteodată mai mult decât vorbesc eu cu ei. Iar ei îl adoră”, a mai povestit Ana Geoană, pentru Life.ro.