FOTO: Ce mai face Nicoleta Luciu, fostul iepuraș Playboy

Frumoasa Nicoleta Luciu (42 de ani), mamă de patru copii, este gata să revină în televiziune. Fostul iepuraș Playboy a dezvăluit într-un interviu recent ce oferte așteaptă. 

23 sept. 2022, 10:25

Una dintre cele mai focoase brunete din România, Nicoleta Luciu, s-a retras de ani de zile în televiziune, după ce a născut tripleți. S-a mutat la Miercurea Ciuc, alături de soțul ei, afaceristul Zsolt Csergo. Acum, fostul manechin duce dorul luminii reflectoarelor.

Manechinul cu unul dintre cele mai celebre busturi din țară așteaptă oferta potrivită. Până acum i s-au mai propus participarea în diverse reality show-uri, dar a refuzat.

„Sincer, vreau la TV, dar aștept propuneri. Trebuia să merg la anumite reality-show-uri, dar am renunțat.

E o perioadă prea lungă fără copii, nu ai cum să lipsești atâta timp de acasă. Am refuzat tot ce mi s-a propus de acest gen”, a mărturisit fosta asistentă TV, pentru Impact.ro.

 

Nicoleta Luciu, cuplată cu un milionar de etnie marghiară

 

Pentru un proiect care i-ar oferi satisfacție financiară și personală, Nicoleta Luciu ar fi gata să facă naveta până în Capitală.

„Aștept oferte, nu-i timpul pierdut. Naveta aș face-o. Oricum vin în București o dată sau la două săptămâni la injecții cu aminoacizi, iar o dată pe an îmi pun botox. Trebuie să te întreții. Dar nu fac abuz”, a mai punctat bruneta care a alergat topless pe stadionul lui Dinamo București.

Nicoleta Luciu are patru copii din relația cu Zsolt Csergo: Zsolt jr. (2008) și tripleții Kim, Kevin și Karoly (2011).

Afaceristul ar avea o avere de 60 de milioane de euro. Cele mai mari venituri ar proveni din imobiliare și jocuri de noroc.

 

Nicoleta Luciu, fosta iubită e interlopului Sile Cămătaru

 

De-a lungul timpului, Nicoleta Luciu a avut relații amoroase cu diverse persoane publice din România. Printre ele, interlopul Sile Cămătaru.

„N-am băut și n-am fumat niciodată! Am făcut toată viață sport, dar am un viciu: îmi plac femeile și nu mă pot plânge, am fost întotdeauna înconjurat de cele mai frumoase fete.

Am fost și eu, și Sile cu femei celebre: Nicoleta Luciu, Rose-Marie, care dansează la „Surprize, Surprize!” pentru Andreea Marin și multe altele!

Păi Elena Ioniță (n.r.- una dintre membrele trupei DeCorazon și actrița de telenovele) a zis că-i logodnica mea, dar n-a fost! Nu mai am nicio treaba. Am fost în 2003.

Era domnișoară. Păi a cui să spună că e logodnica? A lui Vasile de pe uliță?! Dacă nu zicea că-i logodnica lui Nuțu Cămătaru, cine mai auzea de ea?!

Sile a fost și el cu Nicoleta Luciu. Cum să se zică că noi aveam nevoie de prostituate, când noi eram cu cele mai frumoase fete?”, a declarat Nuțu Cămătaru în ziarul Averea.