FOTO: Dan Șucu, acuzat că și-a înșelat soția cu prezentatoarea TV. Reacția sexy-blondinei

Dan Șucu a avut două mari iubiri de-a lungul timpului: fosta soție, Camelia Șucu și actuala parteneră de viață, Diana Șucu. Cea din urmă este acuzată că l-a determinat pe afacerist să pună punct mariajului precedent, scrie presa de cancan. În urma acestor afirmații, Diana Șucu a reacționat virulent. 

25 feb. 2023, 16:56

Diana Șucu, fostă prezentatoare TV, în prezent femeie de afaceri, susține că acuzațiile pe care le primește sunt nefondate.

„Este o minciună! Dan a luat decizia de a pune punct acelei căsnicii, în 2003, în decembrie, după ce i s-a întâmplat ceva îngrozitor, undeva în Austria. Pe 2 ianuarie s-a reîntors în România, și-a făcut bagajele și s-a mutat din casa închiriată, unde stăteau ei în acea perioadă, la Snagov.

Apoi, a cunoscut pe cineva alături de care a stat un an și jumătate, o doamnă foarte serioasă. Omul a avut viața trăită în această perioadă, cu vacanțe, sărbători etc. De asemenea, fetele lui Dan au acceptat-o pe doamna respectivă, bănuiesc fără nicio rezervă, din moment ce își petreceau vacanțele împreună”, a comentat Diana Șucu, pentru Cancan.

 

Cum s-au cunoscut Dan și Diana Șucu

 

Superba blondină a povestit când l-a cunoscut pe acționarul de la Rapid București.

„Eu l-am cunoscut pe Dan în 2005, la sfârșitul lunii aprilie, undeva după ziua lui de naștere. Și, mă rog, am început o relație, ca să spun așa. Câteva luni mai târziu, mai exact pe 4 august 2005, m-a cerut de soție. Și știu că în noiembrie am rămas însărcinată…

Am fost extrem de fericiți amândoi și asta pentru că ne doream nespus de mult copii. Dan, ca orice bărbat, și-a dorit foarte tare băieți. El nu a crezut că avem băiat decât în momentul în care l-am născut. El este superstițios, îi era și frică să se gândească prea mult, eu știu, să nu se ducă vraja. A fost o perioada minunată și totul a fost extrem de emoționant atunci. Pentru noi, ideea de familie nu însemna doar noi doi. Am vrut foarte tare copii, mai ales eu”, a transmis Diana Șucu, pentru sursa citată.

 

Diana Șucu susține că a fost acuzată pe nedrept. Atacurile ar fi început la mult timp după divorțul afaceristului

 

Fosta prezentatoare TV a povestit cum a început, de fapt, războiul mediatic.

„Dar să revin, în 2006, fiind gravidă în cinci luni, m-am trezit într-un război. M-am culcat fericită, liniștită, iar dimineața m-am trezit într-un scandal. Evident că am fost surprinsă, șocată, în primă fază. Am fost acuzată că l-am despărțit de familia lui, că din cauza mea …

La un moment dat, familia veche s-a trezit, după doi ani, că suferă, că soțul i-a dispărut! Și acest lucru se întâmpla în 2006, la o distanță de doi ani, repet. Și n-am înțeles de ce suferința a apărut așa târziu???

M-am trezit într-un război care nu era al meu și am înțeles foarte repede că toată aceasta suferința este, de fapt, o suferință economică, financiară. Motivul a fost sarcina mea!!! Faptul că am adus pe lume un suflet! Iar această suferință a atins cote maxime atunci când am rămas a doua oară însărcinată. Da, a fost și este o suferință financiară pentru că au mai apărut doi copii. Acesta este singurul motiv pentru care s-a făcut tot tam-tamul acesta”, a mai transmis Diana Șucu.