FOTO Dramă uriașă la Hollywood. Primele imagini surprinse cu Bruce Willis de când a fost diagnosticat cu o boală cumplită

Bruce Willis s-a retras din lumina reflectoarelor în urmă cu un an, când starea lui de sănătate a început să se deterioreze grav. Acesta a fost surprins pentru prima oară în public de la momentul în care familia sa a anunțat că se confruntă cu o boală cumplită.

03 mart. 2023, 20:16

Actorul Bruce Willis este unul dintre cei mai îndrăgiți și cunoscuți actori de pe întreg globul. Acesta este acum în vârstă de 67 de ani și, din păcate a fost diagnosticat cu o boală cumplită. Familia actorului a făcut anunțul care a întristat o lume întreagă. Pentru prima oară de la vestea oribilă, Bruce Willis a fost văzut pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu el au apărut la scurt timp pe rețelele de socializare și au făcut înconjurul presei.

Citește și: Doliu la Hollywood! A murit un actor celebru care a jucat în filmele Top Gun și Die Hard

Acesta a fost surprins pe un trotuar din Santa Monica, Los Angeles, California. Bruce Willis purta un trening negru, cu o mână în buzunar, un hanorac albastru şi o căciulă de lână și se plimba alături de doi prieteni. În imaginile publicate de tabloidul „Daily Mail” actorul pare relaxat și senin, cu toate că unul dintre prieteni încearcă să îl protejeze.

Actorul s-a retras anul trecut, când a început lupta cu boala care i-a deteriorat limbajul, iar familia sa a anunţat că starea actorului a „progresat”. Declaraţia copiilor săi, a soţiei Emma Heming şi a fostei soţii Demi Moore, a fost postată pe site-ul Asociaţiei pentru Degenerare Frontotemporală.

Familia îi încurajează pe ceilalţi care se confruntă cu această boală să caute informaţii şi sprijin, iar pe cei care au fost norocoşi să nu aibă nicio experienţă personală cu această boală la fel, să se informeze şi să sprijine misiunea AFTD.

„Familia noastră a vrut să înceapă prin a ne exprima cea mai profundă recunoştinţă pentru incredibila revărsare de dragoste, sprijin şi poveşti minunate pe care le-am primit cu toţii de când am împărtăşit diagnosticul iniţial al lui Bruce.

În acest spirit, am vrut să vă oferim o actualizare cu privire la iubitul nostru soţ, tată şi prieten, deoarece acum avem o înţelegere mai profundă a ceea ce trăieşte. De când am anunţat diagnosticul de afazie al lui Bruce în primăvara anului 2022, starea lui Bruce a progresat şi acum avem un diagnostic mai specific: demenţă frontotemporală (cunoscută sub numele de FTD). Din păcate, dificultăţile de comunicare sunt doar un simptom al bolii cu care se confruntă Bruce. Deşi acest lucru este dureros, este o uşurare să avem în sfârşit un diagnostic clar.

FTD este o boală crudă de care mulţi dintre noi nu au auzit niciodată şi care poate lovi pe oricine. Pentru persoanele sub 60 de ani, FTD este cea mai frecventă formă de demenţă şi, deoarece obţinerea diagnosticului poate dura ani de zile, FTD este probabil mult mai răspândită decât ştim.

În prezent nu există tratamente pentru această boală, o realitate care sperăm că se poate schimba în anii următori. Pe măsură ce starea lui Bruce avansează, sperăm că orice atenţie mediatică poate fi concentrată pentru a face lumină asupra acestei boli care are nevoie de mult mai multă conştientizare şi cercetare.

Bruce a crezut întotdeauna în folosirea vocii sale în lume pentru a-i ajuta pe ceilalţi şi pentru a sensibiliza opinia publică şi privată cu privire la probleme importante”, se arată în declaraţie.

Citește și: Bruce Willis a fost diagnosticat cu demență. Familia actorului a făcut anunțul trist: „Are dificultăți de comunicare”