FOTO. Durere fără margini! Logodnica unui concurent X Factor a murit, chiar în ziua nunții

Unul dintre cei mai iubiți foști concurenți de la X Factor, emisiunea din Marea Britanie, traversează cea mai urâtă perioadă din viața lui. Cel mai mare coșmar al unui om pentru el a devenit realitate.

21 iun. 2022, 19:15

Dani Hampson, logodnica lui Tom Mann de la X Factor, a murit chiar în ziua nunții lor. În urma tragediei, un copil de doar opt luni a rămas fără mamă.

Logodnica lui Tom Mann de la X Factor a murit chiar în ziua nunții lor

Tom Mann a făcut parte din trupa Stereo Kicks, la X Factor și trebuia să se căsătorească sâmbătă, pe 18 iunie. Dar, din păcate, ziua care urma să fie cea mai frumoasă din viața lui s-a transformat într-o veritabilă tragedie.

Pe 18 iunie 2022 jumătatea lui s-a stins din viață. Cei doi aveau împreună un băiețel de opt luni pe care artistul îl va crește acum singur.

În acest sens, pentru a împărtăși tragedia cu urmăritorii săi de pe rețelele de socializare, Tom Mann, fostul concurent de la X Factor i-a dedicat câteva rânduri regretatei sale logodnice.

Tom e hotărât să poarte verigheta, pentru a arăta legătura puternica pe care a avut-o cu partenera lui de viață.

Citește și: Loredana Groza, gest şocant. Ce a putut să-i facă jurata de la X Factor unui tânăr

Ce mesaj i-a transmis fostul concurent de la X Factor logodnicei lui decedate

Artistul este în continuare șocat de soarta pe care a avut-o Dani Hampson. Într-o declarație înduioșătoare, Tom i-a promis că o va face mândră și că va avea grijă să îl crească pe fiul său așa cum și-ar fi dorit Dani.

„Nu îmi vine să cred că scriu aceste cuvinte, dar draga mea Dani, prietena mea cea mi bună, tot ce aveam și chiar mai mult, iubirea vieții mele, a murit în zorii zile de sâmbătă, 18 iunie. Ziua care ar fi trebuit să fie cea mai fericită din viețile noastre s-a încheiat cu durere ireversibilă. Simt că am plâns un ocean.

Nu am mai ajuns la altar și nici nu am avut ocazia să ne spunem jurămintele, sau să dansăm dansul mirilor, dar știu că tu ai fost toată lumea mea și cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat vreodată, Danielle. O să port verigheta pe care ar fi trebuit să o port mereu, ca un simbol al iubirii necondiționate pe care ți-o port.

Sunt complet sfâșiat și încerc să procesez ce s-a întâmplat și sincer nu știu ce să fac de acum, dar știu că trebuie să fiu puternic, să mă adun pentru băiețelul nostru. Nu mă voi compara cu tine ca părinte, dar promit să fac tot ce pot ca să-l cresc pe Bowie așa cum ne-am dorit mereu. Îți promit că va ști cât de minunată a fost mama lui. Îți promit că te voi face mândră.

Cea mai frumoasă persoană și ca suflet, dar și ca aspect. Un suflet incredibi. Am pierdut o persoană atât de specială și sunt sigur că vom vedea o revărsare de dragoste abundentă care să reflecte asta. Voi încerca să-mi găsesc liniștea în comentariile și mesajele voastre, dar acum sunt în doliu și voi continua să fiu pentru foarte, foarte mult timp.

Citește și: Florin Răduță, câştigătorul sezonului 5 de la X Factor, va fi internat la Fundeni. A fost nevoie de o biopsie

Draga mea Dani, cea mai strălucitoare lumină în orice încăpere, lumea mea nu mai are nimic în afară de întuneric fără tine. O să îmi lipsești pentru totdeauna”, a transmis Tom Mann.

 


loading...