FOTO: Ea e polițista exemplară din România care bagă spaima în infractori. Are brațele cât trunchiul de copac

Caz neobișnuit în Poliția Română. O agentă din structurile MAI care la prima vedere pare firavă, este o adevărată bestie. Are brațele mai mari decât majoritatea colegilor, care nu îndrăznesc să se uite urât la misterioasa culturistă. 

23 nov. 2022, 18:47

Pamela Kiss, polițista cu trup de „Soldatul Universal” este angajată în cadrul Poliției de Frontieră din Sighetu Marmației. Ea e campioană la culturism, pasionată de automobilism și karting.

Timp de 12 ani, Pamela Kiss a supravegheat frontiera de stat, iar acum lucrează în Compartimentul Tehnico-Administrativ.

„În fiecare zi, după ce își încheie programul la Sectorul Poliției de Frontieră Petea, pleacă în sala de sport.

Se antrenează în mijlocul bărbaților din sala de fitness care au văzut în ea un partener de antrenament egal lor, o femeie ambițioasă și un sportiv impecabil”, susține Poliția de Frontieră din Sighetu Marmației, pe Facebook.

Polițista intimidantă, cu brațele cât buștenii cucerește titluri pe bandă rulantă.

„Cele mai recente rezultate au fost cele obținute la Campionatele Naționale de Culturism și Fitness, competiție desfășurată în toamna acestui an, la Sibiu. Pamela a cucerit aici titlul național la Seniori Women Phisique și la Matser Women Phisique”, se mai arată în mesajul postat de Poliție.

 

Spectaculos! Polițista de la Frontieră împinge la piept mai mult decât bărbații

 

Pamela s-a apucat de tras de fiare în urmă cu zece ani, după ce s-a lăsat de aerobic.

„A practicat sportul dintotdeauna. Handbal sau atletism, automobilism sau karting. În orice ramură a activat, a ajuns să obțină rezultate foarte bune. Dar, dintre toate, culturismul și fitness-ul i-au adus cele mai importante rezultate. De fapt, prin 2011-2012, când toate fetele mergeau la aerobic, s-a alăturat și ea prietenelor ei și, pentru o perioadă, a urmat moda și a practicat aerobicul. În anul 2013 a simțit nevoia de a trece la o altă etapă.

Era conștientă de faptul că, până la urmă, corpul ei poate mai mult și își dorea o formă fizică în care musculatura să fie mai bine definită. O vreme a mers în paralel cu aerobicul și fitness-ul, după care s-a mutat în sala de forță. A văzut că brațele ei încep să capete forma pe care ea și-o dorea, la fel și picioarele. Pe măsură ce obținea rezultatele dorite, muncea tot mai mult. Nu trecea zi în care să nu intre în sala de antrenament.

A fost o autodidactă, după care a început să și studieze, în așa fel încât să aibă o bază solidă de cunoștințe teoretice despre pasiunea ce îi aducea de acum atât de multe satisfacții. Mai mult, se preocupa, în detaliu, despre regimul alimentar potrivit pentru ceea ce ea practica. În final, participarea la Grand Prix-ul din Dej, din 2017, a venit natural. De aici până la participarea la Campionatele Naționale de Culturism și Fitness nu a mai fost decât un pas. Toți ceilalți pași mărunți, de până atunci, nu au făcut decât să îi croiască un drum sigur spre atingerea performanțelor”, susțin colegii ei.

Imediat cum termină programul la job, Pamela pleacă la sală. Ea e mereu susținută de soțul ei, Bertalan Cristian Kiss.

„În fiecare zi, după ce își încheie programul la Sectorul Poliției de Frontieră Petea, pleacă în sala de sport. Se antrenează în mijlocul bărbaților din sala de fitness care au văzut în ea un partener de antrenament egal lor, o femeie ambițioasă și un sportiv impecabil. Își respectă corpul, acordând atenție nu doar pregătirii fizice și alimentației, dar și hidratării și odihnei.

Viața din afara orelor de program la Poliția de Frontieră o împarte, cu bucurie, alături de soțul ei, între motociclism, automobilism, natură și animale. Este un om vesel, care se bucură de fiecare zi, care își trăiește viața așa cum dorește și care a câștigat admirația colegilor printr-un comportament ireproșabil atât la serviciu, cât și în viața personală”, au spus reprezentanții Poliției de Frontieră, pe Facebook.