FOTO: George Simion, vacanță pe buget redus. Liderul AUR și-a dus tânăra soție în plimbare prin România. Ce destinație au ales

George Simion a plecat în vacanță. Șeful AUR își trage sufletul înainte de campania electorală alături de soția sa, Ilinca. Cei doi au optat pentru un traseu „pe buget redus".

11 aug. 2023, 10:47

George Simion, liderul celei mai puternice mișcări politice „anti-sistem” din România ultimilor 33 de ani, se află într-un circuit „patriotic”. Liderul formațiunii de opoziție a poposit în Teleorman, unde a muls vaca alături de frumoasa nevastă, iar apoi a ajuns la Cazanele Dunării, de unde Ilinca a publicat mai multe imagini.

VEZI IMAGINILE ÎN GALERIA FOTO.

Zilele trecute, cei doi îndrăgostiți au poposit și pe la Cluj – VEZI AICI și AICI FOTO.

Cu cine s-a aliat George Simion în plan politic

În plan politic, George Simion a început să se pregătească pentru 2024, un „an de foc”. Pentru alegerile europarlamentare, primele programate, liderul AUR a anunțat numele care vor fi înscrise în cursă. Printre ele se numără: Ramona Bruynseels, Gheorghe Piperea, Cristian Terheș, Claudiu Târziu, Mugur Mihăescu, plus diverși profesori universitari, intelectuali români, dar și sportiva olimpică Monica Iagăr.

Potrivit liderului din opoziție, AUR a format un bloc al partidelor conservatoare din România.

Pentru alegerile prezidențiale, AUR are mai multe nume pregătite, printre care: Ioan Aurel Pop, Gheorghe Piperea, Mircea Diaconu, Andrei Marga, Claudiu Târziu.