Foto! Imagini incredibile! Leul din Târgovişte care a pus autorităţile pe jar e de fapt un maidanez auriu! Cum arată patrupedul despre care unii localnici au crezut că e o fiară!

Nu mai puţin de 60 de jandarmi şi poliţişti au fost alertaţi, joi, de localnicii care au susţinut că au văzut un leu pe străzile din Târgovişte. Autoritățile au încheiat misiunea de căutare fără să găsească niciun animal sălbatic.

12 mai 2022, 22:28
Foto! Imagini incredibile! Leul din Târgovişte care a pus autorităţile pe jar e de fapt un maidanez auriu! Cum arată patrupedul despre care unii localnici au crezut că e o fiară!

Leul din Târgovişte care a pus autorităţile pe jar e de fapt un maidanez auriu. Ceea ce părea a fi fost un animal sălbatic extrem de periculos a fost căutat ore-n şir inclusiv cu drone. Aşa zisul leu s-a dovedit a fi de fapt doar un câine fără stăpân, potrivit G4media.

Citeşte şi: Locuitorii din Târgoviște, atenționați prin RO- Alert că un leu umblă prin oraș. Se ia în calcul şi varianta ca animalul căutat să fie câine

foto: G4media

Leul din Târgovişte care a pus autorităţile pe jar e de fapt un maidanez auriu! Căutările au fost oprite

„Jandarmi, polițiști, pompieri, polițiști locali și reprezentanți ai AJVPS și DSVSA Dâmbovița, sub autoritatea Instituției Prefectului Județul Dâmbovița au acționat astăzi, 12 mai a.c., ca urmare a sesizărilor prin numărul unic de urgență 112, pentru căutarea unui leu, a cărui prezență a fost semnalată pe un câmp între cartierul Priseaca și municipiul Târgoviște.

Acțiunile de căutare au fost concentrate în zona cu vegetație de pe câmpul din vecinătatea șoselei de centură a municipiului Târgoviște, unde a fost semnalată ultima dată prezența animalului sălbatic fiind folosite drone care au survolat zona și doi câini de vânătoare.
În sprijinul echipelor prezente în teren au acționat și două echipaje SMURD pentru acordarea primului ajutor persoanelor. Aceștia, alături de jandarmi, polițiști și polițiștii locali au purtat discuții cu cetățenii din apropiere cu privire la evitarea deplasărilor în afara locuinței, pentru siguranța lor.

Acțiunile de căutare s-au sistat în jurul orei 17:20, după aproximativ 6 ore, fără identificarea vreunui animal sălbatic.
În continuare, zona unde a fost semnalată prezența leului este monitorizată de echipe mixte, jandarmi și polițiști, pentru a se putea interveni prompt în situația posibilei apariții a acestuia”, a anunţat Jandarmeria Dâmbovița.

Un localnic a anunţat la 112 că a văzut un leu în zona Priseaca din Târgovişte. A fost emis un mesaj RO-ALERT la ora 10.52 privind prezenţa leului, iar locuitorii au fost sfătuiţi să stea în case. Un al doilea mesaj a fost emis la ora 11.34 şi anunţa prezenţa leului în zona Romlux. Ambele zone unde s-a semnalat prezenţa leului sunt la ieşirea din Târgovişte.

Citeşte şi: Dani Mocanu, un nou videoclip controversat după ce a fost anchetat în dosarul maltratării unui leu: „Nu a fost sedat sau dresat”


loading...
Partenerii noștri