FOTO INEDIT. Cum arăta Simona Halep în şcoala primară. Vezi ce spune despre ea fosta învăţătoare

Simona Halep este acum pe culmile succesului şi a ajuns numărul doi în tenisul feminin mondial. Românca de 22 de ani poate nu a avut copilăria altora, fiind ocupată mai mult cu antrenamentele, dar din albumele sale nu lipsesc clasicele fotografii din faţa şcolii, alături de colegii de clasă şi de doamna învăţătoare.

13 aug. 2014, 10:48

Simona Halep nu s-a schimbat prea mult din vremea în care era doar o şcolăriţă, astfel că nu e greu de recunoscut dintre elevii care erau cu ea în clasă. Era ca o „floare de colţ”, spune despre ea fosta învăţătoare, Mariana Chirilă, care este şi o mare susţinătoare a jucătoarei, potrivit ziarulring.ro.

Simona Halep este foarte apreciată de fosta învăţătoare

„Simona e floarea mea de colţ, discretă, delicată, distinsă, mereu pe înălţimi. Îmi este foarte dragă şi de ceva vreme tot caut în colecţia mea fotografii s-o revăd aşa cum era când a venit la noi la şcoală. O văd şi acum cu ghiozdănelul în spate, la poza de la serbarea abecedarului, apoi am revăzut-o în albumul de sfârşit al clasei a IV-a. Le strâng pe toate în speranţa că ne vom reîntâlni. Micuţă, dulce, timidă, slăbuţă, dar cu ochişorii mari şi expresivi. Totuşi, chiar fiind aşa de micuţă, simţeam cum controlează tot ce se întâmplă în jurul ei. Delicată, foarte delicată, un firicel de fetiţă”, spune Mariana Chirilă despre Simona Halep.

Citeşte şi SIMONA HALEP, debut de senzaţie în SUA. A reuşit LOVITURA ZILEI la Cincinnati VIDEO