FOTO Irina Columbeanu, din ce în ce mai frumoasă. Cum s-a pozat alături de mama ei și fratele vitreg: „E foarte deșteaptă, are un suflet bun, e minunată”

Irina Columbeanu, din ce în ce mai frumoasă. Tânăra a plecat, în urmă cu câțiva ani, la mama ei, în America, și se pare că îi merge foarte bine. A evoluat foarte mult, este implicată în multe proiecte caritabile și conduce de la vârsta de 15 ani.

15 ian. 2024, 10:37
FOTO Irina Columbeanu, din ce în ce mai frumoasă. Cum s-a pozat alături de mama ei și fratele vitreg: „E foarte deșteaptă, are un suflet bun, e minunată”
Irina Columbeanu, din ce în ce mai frumoasă

Irina Columbeanu, din ce în ce mai frumoasă. De mai bine de 10 ani de când s-a căsătorit cu Mr. Pink, fosta soție a lui Irinel Columbeanu a început să aibă apariții din ce în ce mai rare în social media.

Citește și: Irina Columbeanu, gest impresionant pentru copiii cu dizabilităţi. Afaceristul este mândru de fiica lui: ”Îmi place să cred că este și o bucățică din mine”

Irina Columbeanu, din ce în ce mai frumoasă

În vârstă de 16 ani, Irina are deja preocupările unui om adult: a obținut permisul de conducere, învață foarte bine și are deja câteva pasiuni bănoase. Ultima fotografie postată de mama sa este cu ea și fratele vitreg, Anthony, copilul pe care milionarul chinez îl are dintr-o relație anterioară.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de @monicagabor888

Sora Monicăi Gabor se laudă cu nepoata ei, Irina, care își face familia mândră pe zi ce trece. „Irina nu mai e un copil. A crescut, e înaltă, e frumoasă, îi place foarte mult să meargă la școală.  Și-a luat permisul de conducere. Conduce de la 15 ani, sunt foarte mândră de ea. E foarte deșteaptă, are un suflet bun, e minunată.

Ne place mult să gătim împreună, să stăm la masă, cred că asta e activitatea preferată în familie. Dacă vrem ceva pe chinezesc o lăsăm pe Monica, nu ne certăm în bucătărie.”, a spus Ramona Gabor, potrivit Wowbiz.ro.

Boala teribilă de care suferă Irina Columbeanu

Șalazionul este o afecțiune a pleoapelor, caracterizată de blocarea glandelor sebacee mici, provocând umflături dureroase și inflamate. Irina Columbeanu a fost internată la o clinică din America, unde beneficiază de tratament și îngrijire adecvată. Decizia de a o interna a fost luată după ce Monica Gabor i-a comunicat lui Irinel Columbeanu că fiica lor necesită o intervenție chirurgicală.

Eu am fost de acord cu ceea ce îmi solicitase Monica și soțul ei, Mr. Pink, în legătură cu Irina. Lucrurile s-au întâmplat fiindcă așa a trebuit să se întâmple. Monica mi-a comunicat prin telefon că Irina este bolnavă, adică avea o afecțiune, șalazion se cheamă, și mi-a spus că a dus-o ea la un doctor foarte renumit acolo și că acel doctor nu vrea să o opereze pe Irina până nu îi prezintă o procură din partea tatălui.

Mi-a venit ideea să tipăresc acea procură, am semnat-o și am citit-o în fața camerei de luat vederi a telefonului meu, în limba engleză. I-am dat mesaj Monicăi și i-am spus că în legătură cu ce m-a rugat ea și Pink sunt de acord. Eu m-am gândit că o țară care este atât de permisivă este o țară în care Irina merită să crească”, a spus Irinel Columbeanu în podcast-ul realizat de Cristina Şicşcanu.