FOTO: Iulia Vântur a revenit în România. Cum arată geanta de 6.000 de dolari a iubitei lui Salman Khan. Ce avere are blonda

Iulia Vântur (42 de ani) a dat România pentru India, pentru a crește puternic în plan profesional și nu a greșit. Presa de cancan scrie că vedeta a ajuns la o avere de peste 10 milioane de euro.

05 nov. 2022, 11:44

Frumoasa blondină care a prezentat de-a lungul timpului diverse show-uri TV, inclusiv „Dansez pentru Tine”, a plecat în urmă cu un deceniu la Bollywood, unde l-a cunoscut pe celebrul Salman Khan (56 de ani), cu care s-a și cuplat.

Iulia Vântur a fost prezentatoare de știri în România și gazdă de show-uri de divertisment. În India, ea a devenit cântăreață, dansatoare și actriță. De asemenea, a încheiat o mulțime de contracte de publicitate și a ajuns la o avere uriașă. Zilele trecute, Iulia Vântur a revenit pentru o scurtă perioadă în România, unde a fost surprinsă de paparazzi.

Presa de cancan susține că vedeta a mers la restaurantul din zona de nord, al „micuțului Dani Oțil”, unde s-a întâlnit cu un prieten. După câteva zeci de minute, Iulia Vântur a plecat singură. Focoasa blondină este într-o formă fizică de invidiat. Jurnaliștii de la Cancan susțin că actrița avea la ea o geantă Dior, în valoare de 6.000 de dolari.

 

Cum a descoperit Salman Khan potențialul din Iulia Vântur

 

Iulia Vântur încă mai formează un cuplu cu Salman. Într-un interviu, a dezvăluit că starul de la Bollywood i-a dat încredere și i-a facilitat accesul în industria muzicală.

„Salman a fost cel care a făcut introducerea. M-a susținut și chiar a crezut în mine. El a crezut în vocea mea mai mult decât am crezut eu însămi inițial. Eu chiar nu-mi făcusem vreo speranță că voi începe o carieră în muzică, în India. Abia când mi s-a spus ‘ai un dar frumos, special… nu-l ignora!’, am realizat că merită să pun extra muncă și energie.

Meritam să fac asta pentru sufletul meu. Muzica este unul dintre cele mai frumoase daruri pe care le-am primit în viața mea”, a declarat Iulia Vântur.