FOTO | Mihai Morar, naș cu ștaif alături de soție pentru fratele lui Vali Bărbulescu: „Binecuvântați”

Mihai Morar și soția lui, Gabriela, au devenit părinți spirituali pentru băiețelul lui Lucian Bărbulescu, fratele celebrului DJ Vali Bărbulescu.

19 feb. 2024, 15:53
FOTO | Mihai Morar, naș cu ștaif alături de soție pentru fratele lui Vali Bărbulescu: „Binecuvântați”
FOTO | Mihai Morar, naș cu ștaif alătui de soție pentru fratele lui Vali Bărbulescu: „Binecuvântați”

Mihai Morar se bucură în aceste zile, devenind din nou, alături de soția sa, Gabriela, părinți spirituali. Cuplul l-a nășit pe nepoțelul lui Vali Bărbulescu. Ceremonia a fost una emoționantă și restrânsă, însă bucuria din ochii părinților, dar și a nașilor a făcut cât 1.000 de cuvinte.

Citește și: Mare împăcare în showbiz! Mihai Morar și Șerban Huidu își vorbesc din nou, după 20 de ani: „Am fost cei mai mari dușmani”

Mihai Morar, naș cu ștaif alătui de soție pentru fratele lui Vali Bărbulescu

Celebrul prezentator și om de radio a avut parte de un weekend emoționant. Alături de soția lui, Mihai Morar a devenit naș pentru băiețelul lui Lucian Bărbulescu, nimeni altul decât fratele celebrului DJ Vali Bărbulescu.

„Câți în Hristos v-ați botezat, în Hristos v-ați îmbrăcat… Binecuvântați să fim nași de botez. Tu ești Ian Petru și din orice piatră să zidești viața ta și porțile iadului nu vor birui”, a scris Mihai Morar în dreptul pozelor de la slujba de botez.

Și pentru ca evenimentul să fie și mai de efect, atât părinții celui mic, cât și nașii, au purtat ținute asortate. Cel puțin cromatic, pentru că și Mihai Morar, și Gabriela, au purtat un costum, respectiv o rochie bleumarin. Părinții bebelușului, dar și el, au purtat costume cu specific marinărești, creând o imagine de familie superbă.

Mihai și Gabriela Morar sunt, de asemenea, și nașii de cununie ai cuplului format din Lucian Bărbulescu și Iulia Olăreanu, acum și ea Bărbulescu.

Celebrul prezentator are aproximativ 15 perechi de fini cununați, dar și foarte mulți botezați.

Citește și: Cine este și cum arată sora lui Mihai Morar. Are 40 de ani și este cea mai iubită din familie. ”Tot păpușica mică și scumpă ai rămas”