FOTO Rolls-Royce-ul lui Gigi Becali, implicat într-un accident rutier. Latifundiarul din Pipera, care era la volan, extrem de nervos: „Un netrebnic!”

Rolls-Royce-ul lui Gigi Becali, implicat într-un accident rutier. Evenimentul ar fi avut loc după ce latifundiarul din Pipera, cel care se afla la volanul autoturismului, a încercat să evite o altă mașină care venea de pe contrasens.

12 nov. 2023, 13:45
FOTO Rolls-Royce-ul lui Gigi Becali, implicat într-un accident rutier. Latifundiarul din Pipera, care era la volan, extrem de nervos: „Un netrebnic!”
Rolls-Royce-ul lui Gigi Becali, implicat într-un accident rutier

UPDATE: “La data de 12 noiembrie a.c. în jurul orei 11:42, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că, pe DNCB, un autoturism a derapat şi a intrat intr-un şanţ. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii rutieri din Pantelimon, care au constatat că aspectele sesizate se confirmă şi că evenimentul rutier s-a produs la km 13 + 500, în zona localităţii Dobroeşti. La faţa locului a fost găsit autoturismul în cauză, fără să fie prezentă vreo persoană. Din primele verificări şi investigaţii a rezultat faptul că, persoana care ar fi condus autoturismul se va prezenta la sediul unităţii de poliţie competente, în termenul prevăzut de lege. De asemenea, până la acest moment nu au rezultat indicii cu privire la existenţa vreunei victime. Poliţiştii rutieri efectuează activităţi specifice, pentru stabilirea cu certitudine a situaţiei de fapt şi de drept şi luarea măsurilor legale care se impun”, a menţionat IPJ Ilfov.

Rolls-Royce-ul lui Gigi Becali, implicat într-un accident rutier. Autoturismul a ieșit de pe carosabil, iar oamenii legii au ajuns la fața locului după un apel inițiat de pe sistemul de urgenţă aflat pe maşină.

Ulterior, latifundiarul din Pipera a declarat la România TV că el a fost cel care conducea bolidul de lux și nu Ionuț Luțu, șoferul și omul de bază al acestuia. „Veneam de la biserică… Sunt foarte bine, am încercat să evit un alt şofer, care  nici nu a mai oprit după, dar sunt camere de luat vederi, o să îl găsească. Eu eram la volan, nu Luţu, eram singur în maşină. Eu am intrat în şanţ, el la revedere, i-a fost frică probabil”, a declarat Gigi Becali în exclusivitate la România TV.

„Mașina? Doar roțile (n.r – sunt avariate). Le-am spus polițiștilor să ia imaginile de pe camerele video. El nici nu a oprit. Nemernic! Să-l vadă pe camere și să-l cheme. Nici nu mă interesează. Eu l-am evitat, am făcut un bine și cu asta basta”, a declarat Gigi Becali, care este aşteptat la secţia de poliţie pentru a fi testat anti-drog.

Citește și: Gigi Becali a apărut desculț într-o benzinărie. Imaginea cu latifundiarul din Pipera a devenit virală

Rolls-Royce-ul lui Gigi Becali, implicat într-un accident rutier

Foto: Digi Sport

Pe 22 septembrie, mașina lui Gigi Becali a mai fost implicată într-un accident rutier, în București. Atunci, o femeie a intrat în spatele bolidului condus de afaceristul din Pipera.

Patronul FCSB-ului a renunțat temporar la Maybach-ul cu care circula și în ultima vreme a apărut în fața reprezentanților presei într-o ”bestie” Rolls-Royce Ghost Black Badge, în valoare de 500.000 de euro.

Mașina lui Gigi Becali are un motor V12 de 6,8 litri și 591 de cai putere. Bolidul prinde o viteză maximă de 250 de kilometri pe oră.

Gigi Becali l-a numit pe Ionuț Luțu administrator și acționar unic al Becali Hotels SRL

Recent, Gigi Becali l-a dat afară din funcția de administrator pe Bogdan Zamfir, iar locul său va fi luat de Ionuț Luțu. Acesta va fi și acționar unic al firmei.

Decizia luată de latifundiar a fost publicată în urmă cu câteva zile și în Monitorul Oficial. Pe lângă aceste hotărâri, a fost luată și decizia radierii unui punct de lucru din municipiul Mangalia, județul Constanța.

Becali Hotels SRL a fost fondată în 2022, potrivit site-ului firme.ro. Anul trecut, societatea comercială a avut o cifră de afaceri de 4.146.429 de lei și un profit de 3.527 de lei.