FOTO-ŞOCANT. Mihai Constantinescu, de nerecunoscut

Mihai Constantinescu, care ne-a încântat copilăria cu melodiile "Sus în deal", "Iubiţi şi câinii vagabonzi" sau "O lume minunată" a fost surprins în apă, bălăcindu-se ca un copil, la Mamaia.

09 iul. 2014, 12:03

Mihai Constantinescu a fost în centrul atenţie luni dimineaţă, pe plaja din Mamaia, acolo unde s-a simţit ca în copilărie, scrie click.ro.

Citeşte şi ALERTĂ LA MARE. Apa litoralului din BULGARIA este infectată cu VIRUSUL HEPATIC A

Artistul a fost surprins în apă, jucând volei cu o vecină de şezlong, la fel de în formă ca şi el. Toate bune şi frumoase, numai că solistul s-a cam prins cu joaca şi a uitat să-şi protejeze pielea albă de soarele puternic, aşa că în scurt timp arăta ca scos din cuptor.

Mihai Constantinescu părea mai în formă ca niciodată, ţinând cont că în 2008 a suferit o operaţie pe cord deschis la Târgu Mureş. După acea cumpănă, el a început să fie mai activ şi să-şi ţină sub control greutatea corporală.

Citeşte şi TRAGEDIE în familia lui Mihai Constantinescu. Vezi ce PREMONIŢIE a vestit acest moment CUMPLIT

„Ce a fost, a fost. Nu fac excese, dar nici nu am restricţii, nici nu sunt un mare mâncăcios. Mă simt foarte bine în prezent”, a spus îndrăgitul cântăreţ.

Solistul se află cu treabă pe Litoral până în septembrie, pentru că are contract cu hotelurile Majestic şi Phoenicia pentru a presta live, la terasă, în fiecare seară.