FOTO Un şeic a construit cel mai mare Hummer din lume. Are o înălţime de 6,6 m şi o lungime de 14 m

Un şeic a construit cel mai mare Hummer din lume, cu scări, o toaletă cu chiuvetă și un spațiu pentru oaspeți cu vedere la 360 de grade, construit pe două etaje. Vehiculul uriaș poate fi condus, având are o înălțime 6,6 m, o lungime de 14 m și o lățime de 6 m.

29 mart. 2022, 10:12

Un şeic a construit cel mai mare Hummer din lume. Supranumit Hummer H1 X3, incredibilul camion a fost comandat de șeicul Hamad Bin Hamdan Al Nahyan – cunoscut și sub numele de Rainbow Sheikh – un membru miliardar al familiei regale din Emiratele Arabe.

Citeşte şi: Cum arată Muzeul Viitorului din Dubai. Are o formă de ou gigantic, 7 etaje, iar expozițiile vă prezintă cum va arăta lumea în 2071

Un şeic a construit cel mai mare Hummer din lume

Această „bijuterie” va fi expusă în Muzeul său de Istorie Off Road din Sharjah, unde șeicul deține recordul mondial Guinness pentru cea mai mare colecție de vehicule 4×4, la 718 modele.

O mică armată de oameni a ajutat să ghideze și să manevreze mașina uriașă pe autostrăzile lungi din Emiratele Arabe Unite, în drum spre Muzeul de Istorie Off Road din Sharjah.

Construit pe cadrul unui vehicul de marfă, Hummerul H1 X3 funcționează cu patru motoare diesel – câte unul pentru fiecare roată. Muzeul se laudă că este „de trei ori mai mare decât un Hummer H1 normal ca scară și de 27 de ori ca volum”.

Deși va fi expus în muzeu ca o atracție pentru turiști și vizitatori, interiorul este întins pe două etaje,  fiind compus dintr-un dormitor, bucătărie și baie, potrivit Daily Mail.

Primul etaj are în prezent scări, toaletă, chiuvetă şi parchet. Al doilea are un loc privat, unde oaspeții casei și prietenii sunt primiți și distrați, cu o vedere de 360 ​​de grade. La etajul doi se găsește și cabina de direcție, care ar fi scaunul șoferului.