David Popovici, luat complet prin surprindere de gestul unui fan străin. Ce a putut să facă admiratorul pentru înotătorul-fenomen, internauții au fost în delir

Performanțele spectaculoase ale lui David Popovici au inspirat românii și nu numai. Printre aceștia, un tatuator care și-a desenat pe piele portretul sportivului, cel mai rapid înotător din istorie la proba de 100 de metri liber. 

26 aug. 2022, 09:13
David Popovici, luat complet prin surprindere de gestul unui fan străin. Ce a putut să facă admiratorul pentru înotătorul-fenomen, internauții au fost în delir

Decizia tatuatorului străin a dat naștere de polemici în social media. Fanul puștiului de 17 ani a fost aplaudat, dar și criticat pe TikTok, rețeaua socială a momentului.

Videoclipul cu tatuajul a ajuns viral în social media, cu mii de vizualizări strânse în câteva ore.

„Pun pariu că ai unu și cu Halep unu cu Hagi… Zic și eu” / „Bă, înțeleg că e campion, dar serios acum…” / „Mai degrabă cu o persoană dragă…” / „Până săptămâna trecută nu știați cine e”, sunt doar câteva dintre comentariile internauților.

 

2022, un an perfect pentru David Popovici

David Popovici a devenit campion mondial și european la probele de 100 și 200 de metri liber. Pentru finala de 400 de metri liber, de la Europenele de la Roma, „puștiul-minune” a ales să se retragă. Se calificase cu cel de-al patrulea timp și avea mari șanse la obținerea unei medalii.

După retragerea de la Roma, David Popovici a declarat că gândul îi este la Mondialul de juniori de la Lima, Peru.

David Popovici, hotărât să doboare recordul mondial, stabilit chiar de el

„Aquaman” de România crede că recordul de la proba de 100 de metri nu va rezista prea mult timp.

„Nu exclud varianta de a-l bate eu în viitor. Fix recordul acesta nu va rezista foarte mult, eu voi fi cel care îl va doborî”, a declarat sportivul, într-un interviu.

De când a reușit să devină unul dintre cei mai mari sportivi din istoria României, înotătorul s-a izolat complet și s-a concentrat pe munca sa.

„În timpul competiției nu am stat absolut deloc pe internet, nu am citit nimic despre mine sau ce își doreau alții pentru mine. După ce am terminat, m-am mai uitat puțin și nu pot să spun că am reținut vreun titlul care să îmi placă, pentru că nu am acordat atenție”, a mai dezvăluit David Popovici.