FOTO: Vedeta din România care a ajuns de nerecunoscut. A slăbit deja 50 de kilograme

Răzvan Popescu, DJ-ul de la Radio ZU, a făcut o schimbare majoră în viața sa. A slăbit nu mai puțin de 50 de kilograme, iar acum are o rutină cât se poate de sănătoasă. 

29 ian. 2023, 16:34
FOTO: Vedeta din România care a ajuns de nerecunoscut. A slăbit deja 50 de kilograme

Răzvan Popescu este greu de recunoscut. Entertainerul de la Radio ZU este în mare formă. Anul trecut și-a făcut o operație de stomac, iar acum se simte excelent în pielea sa.

DJ-ul a fost surprins pe stradă de, de paparazii de la Click, în timp ce mergea la o sală de fitness din București. Realizatorul de emisiuni radio a lăsat mașina mai departe de sala de fitness, pentru a ajunge pe jos la sală.

În vârstă de 43 de ani, Răzvan Popescu a ajuns la 75 de kilograme, de la 125.

„Am ajuns la o greutate pe care nu o aveam nici în liceu. Cu diete am reuşit de două ori să ating pragul de 90 de kilograme, după care mă duceam întins peste 100. La 28 de ani, am atins recordul personal de 143 de kilograme.

La momentul acela, am avut şansa să-i cunosc pe Cornelia Marin şi pe Tufaru Stelian; le-am spus-o şi lor, o scriu şi aici: dacă nu erau ei, nu prindeam 40 de ani. Datorită lor, am învăţat ce înseamnă să mănânci corect şi să faci sport. După doi ani de muncă, am atins borna de 90 de kilograme.

M-am îngrăşat ulterior, dar niciodată nu mi-am mai bătut recordul de kilograme şi am păstrat nişte reguli cu sfinţenie. Una dintre ele este că nu mai beau sucuri (de peste 12 ani)”, a povestit Răzvan Popescu în social media, despre lupta lui cu kilogramele.

 

Răzvan Popescu, motivat să slăbească și să treacă la un stil de viață sănătos din cauza ironiilor făcute la adresa sa

 

De-a lungul timpului, Răzvan Popescu a fost terorizat cu ironiile, venite din partea celor din jur.

„De fiecare dată când mă îngraş, cel mai la îndemână atac e cel care se referă la greutatea mea: ‘S-a găsit şi umflatul ăsta să vorbească’, ‘Popescule, ce-ţi mai place shaorma!’, ‘Iar te-ai îngrăşat!’… Și lista e infinită. Din motive ce ţin doar de sănătate, am ales soluţia operaţiei, iar rezultatele sunt evidente şi aici nu e vorba doar de kilogramele de pe cântar.

Acum s-a activat tabăra grijuliilor care îmi spun că am slăbit prea mult, să mai mănânc ceva că nu e ok şi nu în ultimul rând nostalgicii care îmi spun franc că eram mai simpatic atunci când eram gras. Există şi profeţii care îmi garantează că inevitabil mă voi îngrăşa iar”, a mai notat acesta tot pe rețelele de socializare.