FOTO + VIDEO: Bărbații din Marea Britanie, la picioarele unei românce. Femeia a ajuns să fie amenințată de soțiile geloase: „Sunt foarte populară datorită formelor mele”

O româncă stabilită în Marea Britanie face senzație în ringul de luptă, dar și pe platformele cu conținut dedicat exclusiv adulților. Sexy-luptătoarea a provocat invidie. Acum, partenerii de antrenament sunt certați de soții și iubite.

05 ian. 2023, 18:36

Alice Ardelean, în vârstă de 30 de ani, s-a născut în România, dar s-a stabilit în Marea Britanie, în Birmingham. Marele său vis este debutul în cea mai cunoscută promoție de MMA, UFC. Pentru atingerea acestui obiectiv trebuie să bifeze cât mai multe victorii și să treacă peste criticile pe care le primește din ce în ce mai des.

În prezent, Alice are 7 victorii și 5 înfrângeri în artele marțiale mixte. Totuși, se poate lăuda cu faptul că în ultimele cinci meciuri a bifat numai succese. În schimb, ea trebuie să uite de toate jignirile și amenințările primite din partea altor femei.

 

Alice Ardelean face ravagii în Marea Britanie: „Multe femei s-au plâns!”

 

Pentru că produce conținut provocator pe platforme destinate adulților, Alice a fost agresată verbal de soțiile partenerilor săi de antrenament. Luptătoarea a făcut mărturisirea pentru presa din Regatul Unit:

„Obișnuiam să mă antrenez la o anumită sală când am început să-mi vând pozele online și au început privirile urâte. Am primit câteva mesaje de la soțiile băieților care veneau la sală, în care m-au numit în diferite feluri. Eu doar îmi vedeam de treaba mea, dar ura era acolo. Multe femei s-au plâns. Era chiar jenant, nu voiam să le iau bărbații. Era jobul meu și nu aveam treabă cu nimeni.

Nu e vina mea că dacă soții voștri se abonează la contul meu sau nu. Din cauză că le era teamă ca partenerii lor să nu se aboneze la contul meu, am fost obligată să-mi schimb sala, pentru a evita această dramă. De fapt, singurul motiv pentru care făceam acest lucru era pentru a-mi permite antrenamentele, nutriționistul și echipamentul. Sunt cunoscută în MMA și sunt foarte populară datorită formelor mele”, a declarat Alice Ardelean, potrivit Daily Star.

Alice Ardelean este populară pe Instagram. Are peste 100.000 de urmăritori. În general, ea postează videoclipuri sexy, în care-și etalează formele.

Românca stabilită în UK s-a luptat și în divizia românească de MMA, RXF.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Alice Ardelean (@aliceardelean)

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Alice Ardelean (@aliceardelean)

Alice Ardelean susține că nu are vreo intervenție chirurgicală, deci e 100% naturală.