FOTOGRAFIA ANULUI: „Cu toţii vrem un semnal că ne vom da jos în curând măştile”

Un nou-născut care încearcă să smulgă masca ginecologului imediat ce a venit pe lume – este imaginea postată de un ginecolog din Dubai, care a devenit rapid viral pe rețelele de socializare.  

18 oct. 2020, 20:46
FOTOGRAFIA ANULUI: „Cu toţii vrem un semnal că ne vom da jos în curând măştile”

Imaginea simbolică a anului 2020 a fost postată de medicul dr. Samer Cheaib. Medicul, care vorbește adesea despre munca sa pe profilurile de pe rețelele de socializare, oferind mesaje pozitive și de speranță în special în perioada pandemiei, a dorit să împărtășească imaginea care a fost comentată și distribuită rapid.

Mulți au spus că e fotografia anului, alții că o astfel de imagine încălzește inimile și transmite sentimente pozitive cu privire la viitor.

În replică, dr. Cheaib a explicat că „este un nou-născut cu viziune”.

Vorbind despre fotografie, el a declarat pentru GulfNews: „Acest copil a fost al doilea dintr-o pereche de gemeni a căror naștere a avut loc acum câteva săptămâni. Tatăl fericit m-a fotografiat ținând copiii. Al doilea a încercat să-mi smulgă masca și tatăl a simțit nevoia să surprindă acest moment.

Imaginea e un semnal pozitiv și cred că îi face pe cei care o văd să zâmbească. Pozitivitatea și zâmbetul vor funcționa pentru a spori imunitatea oamenilor și pentru a ajuta la combaterea pandemiei”.