Fotografia care a făcut înconjurul lumii: Studenta este acuzată de AGRESIUNE SEXUALĂ

O studentă italiană care a sărutat pe vizieră un jandarm, luna trecută, în timpul unui protest, a fost acuzată de agresiune sexuală şi insultă de către un sindicat al poliţiştilor, informează The Independent.

16 dec. 2013, 13:34
Fotografia care a făcut înconjurul lumii: Studenta este acuzată de AGRESIUNE SEXUALĂ

Nina De Chiffre, de 20 de ani, a fost fotografiată sărutând un jandarm pe viziera caschetei în timpul unui protest împotriva construirii unei căi ferate în nordul Italiei. Fotografia a fost distribuită intens pe reţelele de socializare, devenind un simbol al protestelor pacifiste.

Totuşi, un sindicat care reprezintă poliţia italiană, COISP, a depus plângere pentru agresiune sexuală şi insultă la un tribunal din Torino împotriva tinerei. Secretarul general al sindicatului, Franco Maccari, spune că fotografia pare să transmită un mesaj pozitiv, însă fapta este una care trebuie incriminată.

„Am depus plângere împotriva protestatarei pentru agresiune sexuală şi insultă. Dacă jandarmul ar fi sărutat-o pe ea, ar fi izbucnit al Treilea Război Mondial. Dacă el îi punea o mână pe fund? Ea ar fi fost înfuriată. Deci dacă ea face asta cu un bărbat aflat la datorie, noi trebuie să o tolerăm?”, a spus Maccari.

„Un sărut este un lucru pozitiv. Dar în acel context, între acei doi oameni, a fost o lipsă de respect”, a adăugat acesta.

Potrivit sindicatului, Nina De Chiffre nu ar fi sărutat doar viziera caschetei jandarmului, dar apoi s-ar fi şi lins pe un deget pe care l-ar fi pus apoi pe buzele omului de ordine. Salvatore Piccione, jandarmul care a fost sărutat de tânără, spune că nu s-a împotrivit pentru a nu crea o situaţie conflictuală.


loading...