Fotografia care a îngrozit internetul. Vezi cum au grijă DOI BĂRBAŢI de copiii lor

O fotografie postată pe un site de socializare a creat fururori în presa britanică. În imagine apar doi bărbaţi în timp ce îşi transportau copiii în cărucioare în apele învolburate ale unui râu periculos. În prezent, poliţia anchetează cazul. 

17 iul. 2013, 06:56

Doi bărbaţi din Marea Britanie au fost fotografiaţi în timp ce îşi ducea copiii aflaţi în cărucioare în apele învolburate ale râului Taff, într-o zonă numită Blackweir, cunoscută pentru numeroasele decese survenite prin înec, potrivit Mirror.

Citeşte şi Părinţi INCONŞTIENŢI! O fetiţă se plimbă în voie pe balustrada Tower Bridge FOTO

În imagini se pot vedea parinţii şi copiii care înaintează în apă, în timp ce zeci de persoane aflate pe un pod se uită îngrozite la ei.  Penarth Coastguard a postat imaginea pe Twitter, spunând: „Blackweir este un loc periculos pentru înotat, dar ceea ce fac bărbaţii este neglijent şi periculos. Ai nevoie de doar 60 de secunde pentru a te îneca. Apele învolburate ascund lucruri periculoase, cum ar fi pietre, găuri sau copaci căzuţi”.

Citeşte şi Părinţi IRESPONSABILI, lăsaţi fără copii, după ce fetiţa lor s-a înecat în fântână

Poliţiştii din South Wales cercetează incidentul, declarând că înţeleg dorinţa oamenilor de a intra în apă atunci când vremea este caldă, însă ei trebuie să fie atenţi şi să nu recurgă la gesturi necugetate.