Fotografia care a primit sute de mii de LIKE-URI. Ce a arătat această tânără chiar în ZIUA ABSOLVIRII FOTO

O tânără de 24 de ani din Australia a postat pe internet o fotografie controversată din ziua în care a absolvit facultatea, ajungând să primească sute de mii de like-uri şi share-uri pentru gestul său inedit.

04 nov. 2014, 16:15

Jacci Sharkey, o tânără de 24 de ani, din Australia, a postat pe internet o imagine din ziua în care a terminat facultatea. Astfel, ea s-a fotografiat în roba de absolvire în timp ce îşi alăpta unul dintre cei doi bebeluşi pe care îi are. 

Citeşte şi Imaginea care a primit MII de LIKE-URI. Cum arată un tânăr după ce a salvat o BĂTRÂNĂ din mâinile HOŢILOR FOTO

Cu toate că mulţi internauţi au atacat-o dur pentru gestul său, imaginea a devenit în scurt timp virală, având peste 180.000 de like-uri, aproape 8.000 de comentarii şi peste 5.000 de share-uri. Fotografia a ajuns chiar şi pe pagina de Facebook a Universităţii din Brisbane, din Australia, unde tânăra a studiat şi a absolvit.
femeia a studiat.

Am vrut să îmi împărtaşesc bucuria cu toată lumea. Sunt mândră de toată susţinerea primită în aceşti ani, dar şi că am reuşit să îmi iau diploma, deşi mi-am crescut în paralel cei doi copii. Am făcut această poză publică deoarece vreau să încurajez toate mamele. Ele nu trebuie să renunţe la studii dacă au un copil. Nu trebuie să renunţe„, a declarat Jacci.

Citeşte şi Tot ce trebuie să ştii despre alăptatul la sân