Fotografia care-ţi înmoaie inima. Uite cum îşi ţine Abramburica puiul la piept FOTO

Dana Rogoz a născut, sâmbătă seară, un băieţel de nota 10. Pentru că atât ea, cât şi micuţul Vlad Luca se simt foarte bine, miercuri vor fi externaţi.

04 mart. 2014, 19:09

Abramburica a postat pe blogul său un mesaj pentru fanii săi, alături de o fotografie emoţionantă.

„Dragii mei,

Evident ca am mai putin timp sa va scriu, dar asta nu inseamna ca nu v-am citit toate urarile atat de frumoase pentru care va multumim toti 3.

Azi a fost ziua vestilor bune, asa ca acum pe seara va pot face un rezumat:

1. Am aflat ca maine putem pleca acasa, pentru ca totul a evoluat perfect si suntem amandoi sanatosi si in forma maxima. Sigur ca o sa ducem lipsa confortului de aici de la maternitatea Regina Maria, unde am fost super alintati de toata lumea. Cand ai o problema exista the magic red button si imediat cineva iti sare in ajutor. Acasa lucrurile se vor schimba in mod evident. Dar inceputul acesta de cateva zile a fost atat de senin si linistit si plin numai de momente frumoase, incat am prins curaj si chiar cred ca ne vom descurca. Radu a fost langa mine incepand cu sala de nasteri, unde ne-am tinut strans- de mana si unde am putut sa ne bucuram amandoi de primul tipat al lui Vlad, si a ramas alaturi de mine in rezerva pe toata perioada spitalizarii. Asa ca am invatat deja lucrul de echipa si plecam mult mai linistiti acasa.

2. Am primit mailul de confirmare de la Banca de Celule Stem Regina Maria ca procesarea si criogenarea unitatii de sange de cordon ombilical si a esantionului de tesut de cordon ombilical s-au realizat cu succes. M-ati intrebat mai multi daca am optat pentru un astfel de pachet si, desi bineinteles ca nu mi-as dori sa ajung Doamne Fereste sa ne folosim vreodata de aceasta optiune, eu cred ca este foarte importanta. Chiar putin mai inainte vedeam la stiri un reportaj pe acest subiect, ca medicina a evoluat enorm in aceasta directie si sunt convinsa ca pe termen lung rezultatele vor fi si mai bune.

3. Radu a fost de dimineata emotionat la primaria sectorului 2 sa-l declare pe Vlad. M-a sunat sa-mi dea vestea ca puiul nostru are CNP care incepe cu cifra 5! Ni s-a parut amandurora super dragut.

Nu-mi vine sa cred cat de multe momente de fericire mi-a oferit deja Vladut in doar cateva zile…”, a scris Dana Rogoz pe blogul său.