FOTOGRAFIA de zeci de mii de like-uri. Iată cum s-a fotografiat Horia Brenciu cu fetiţa sa

Horia Brenciu are o fetiţă minunată. Artistul a postat pe o reţea de socializare o fotografie cu el şi fiica lui cea mică, Mina. Imaginea a fost foarte apreciată de fani şi a strâns zeci de mii de like-uri.

13 sept. 2014, 15:43

Horia Brenciu a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie cu fetiţa lui cea mică, Mina. Micuţa este foarte drăgălaşă, iar ochişorii ei mari şi albaştri au atras privirile internauţilor. 

E dimineaţă…:)„, a scris artistul în dreptul imaginii.

Citeşte şi Horia Brenciu, fotografie emoţionantă cu familia sa

Fotografia a fost foarte apreciată de fani şi a strâns peste 41.000 de like-uri în timp record. Mai mult, fanii nu au întârziat să îi aducă complimente şi vorbe frumoase cântăreţului: „E o scumpă să-ţi trăiască!”, „Ce păpuşică frumoasăăăă!”, „Sunteţi superbi, să fiţi sănătoşi şi să crească mare!”, „O zi bună! Ce okişori mari albaştri/verzi/gri şi curioşi!:)))”, „Ce fetiţă drăgălaşă ai, Horia!”, „Cât de scumpă! Este o Horia în miniatură. Să vă trăiască şi să vă aducă, numai bucurii”, „Vă doresc să păstraţi mereu această legătură şi afecţiune!”, „Bună dimineaţa! Iubirea este suflet din suflet. Fericire pt. întreaga familie!”, „O fotografie ce spune mai mult decât o mie de cuvinte…”.

Citeşte şi Horia Brenciu s-a căsătorit în MARE SECRET cu Alice Dumitrescu