Fotografia unui bărbat care ţine un pahar de bere în mână în timp ce fuge din calea teroriştilor din Londra, virală pe Internet VIDEO

Gestul unui bărbat din timpul atacului terorist din Londra a devenit viral pe Internet, stârnind reacţii pe Twitter.

05 iun. 2017, 08:59
Fotografia unui bărbat care ţine un pahar de bere în mână în timp ce fuge din calea teroriştilor din Londra, virală pe Internet VIDEO

O fotografie cu un bărbat, care ţine un pahar de bere în mână în timp fuge alături de mai multe persoane din calea teroriştilor care au comis atacul de sâmbătă, sâmbătă seară, din zona London Brigde, a devenit simbolică pentru lupta antiteroristă şi rezistenţa londonezilor sub asaltul acestor evenimente tragice.

Citeşte şi Povestea primei victime a atacului din Londra: „A îmbrăţişat-o şi a văzut cum moare în braţele lui”

În respectiva imagine se poate vedea cum un bărbat din şirul de persoane care se fereau din calea teroriştilor, fuge ţinând un pahar plin cu bere. Bărbatul a reuşit să fugă pe drum ţinând strâns în mână paharul cu bere fără a vărsa nicio picătură.

Fotografia a fost distribuită şi pe Twitter, într-un cont special numit @LyntonSpins unde apare şi textul: ‘Oamenii fug din calea unui atac terorist ca londonezii’ . #LoveLondon #LondonBridge’.

Citeşte şi 11 persoane, în arest după atentatul de sâmbătă din Londra

Un alt utilizator de Twitter a comentat că gestul barbatului cu pricina este firesc, având în vedere cât de scumpă este băutura în Londra, pentru că nici teroriştii nu îi pot întrerupe pe londonezi să se bucure de o bere bună.

Şapte persoane au fost ucise şi 48 au fost rănite în atacurile comise sâmbătă seară în centrul Londrei, în afară de cei trei presupuşi autori împuşcaţi mortal de agenţii serviciilor de securitate. Unii dintre răniţi sunt în stare critică.