Fotografie senzaţională cu Francois Hollande. Iubita oficială, amanta şi mama copiilor săi, în aceeaşi poză

Preşedintele Franţei, Francois Hollande, are parte numai de probleme după ce presa a dezvăluit că o înşeală pe prima doamnă. Aceasta se află în spital de o săptămână, cu depresie, iar amanta a dispărut din peisajul public. Între timp, presa a publicat o poză din 2012 în care apare preşedintele împreună cu femeile din viaţa sa: iubita oficială, amanta şi mama copiilor săi.

17 ian. 2014, 15:23

Poza a fost surprisă în campania electorală de acum 2 ani. Prima doamnă, VALERI TRIAVAILER, apare în prim plan, discutând cu Francois Hollande, iar Julie Gayet îi priveşte pe cei doi, din spate. Aproape de preşedinte se află şi Segolene, femeia care i-a dăruit patru copii.

Între timp, prima doamnă, de 48 de ani, se află de o săptămână în spital. Ea a înghiţit un pumn de pastile, supărată de infidelitatea lui Hollande. Şeful statului nu a vizitat-o de când e în spital, dar i-a trimis flori şi ciocolată.

Citeşte şi Julie Gayet, AMANTA lui Francois Hollande, e ÎNSĂRCINATĂ în a PATRA LUNĂ. Partenera oficială, la spital

Presa franceză crede că preşedintele a vrut să se despartă de prima doamnă şi a sperat că o va convinge să semneze o declaraţie privind separarea lor, dar apoi a renunţat la idee.

Cât despre amanta preşedintelui Julie Gayet, aceasta s-a ascunsă de ochii presei, imediat după izbucnirea scandalului. Actriţa apare pe coperta ultimei ediţii a prestigioasei reviste Elle, din Franţa. Au fost publicate mai multe declaraţii ale actriţei din 2012. Ea povestea că are un iubit politician iar jurnaliştii cred că ea vorbea de fapt despre Hollande.

Citeşte şi: Relaţia dintre preşedintele Franţei şi actriţa Julie Gayet durează de doi ani

Acum, şeful statului nu s-a hotărât cine va fi prima doamnă de acum încolo. „Toţi trecem, în viaţa personală, prin clipe dificile. Sunt momente dureroase. Dar am un principiu, şi anume, problemele personale rămân personale”, a declarat Francois Hollande, preşedintele Franţei.

Hollande le-a promis jurnaliştilor că până pe 11 februarie va da un răspuns privind femeia care-i va fi alături. Atunci, el va avea o vizită oficială în Statele Unite.