Fotografii CIUDATE din cel mai bântuit loc din România, reunite într-o expoziţie la CLUJ

Noi dovezi că se întâmplă fenomene stranii în pădurea bântuită din Cluj. O serie de fotografii în care apar forme ciudate sau OZN-uri au fost adunate de un ONG care vrea să promoveze zona. Pădurea Hoia Baciu este unul dintre cele mai misterioase locuri din lume. O mulţime de străini convinşi că e bântuită vin an de an să o vadă. 

02 feb. 2016, 08:28
Fotografii CIUDATE din cel mai bântuit loc din România, reunite într-o expoziţie la CLUJ

Apariţii fantomatice, OZN-uri şi arbori care se dezvoltă ciudat, toate aceste fenomene surprinse de aparate de fotografiat sau de camere video vor fi expuse în cadrul unei expoziţii organizate de un ONG la Cluj, informează România TV

Citeşte şi O PĂDURE din Romania, în topul destinatiilor de Halloween intocmit de The Guardian

Viziotatorii vor putea vedea 36 de fotografii din arhiva preşedintelui Societăţii Române de Parapsihologie, dar şi instantanee surprinse de clujeni în pădurea Hoia Baciu, cunoscută ca fiind una din cele mai bântuite păduri din lume. 

Organizatorii vor realiza şi o hartă cu posibilele trasee şi informaţii despre acest loc misterios, pentru promovarea turistică a zonei. Pădurea Hoia Baciu este o destinaţie preferată de turiştii dornici de adrenalină. De-a lungul timpului, fenomenele misterioase din pădurea Hoia Baciu au fost studiate de mai mulţi cercetători români şi străini.