Fotografii din palatul Patriarhului Daniel. Unde îşi primeşte invitaţii de seamă GALERIE FOTO

Palatul Patriarhial, locuinta sefului Bisericii, este spectaculos. Sunt putinele ocazii in care credinciosii au posibilitatea sa vada imagini din interiorul cladirii situate langa Catedrala Mitropoliei.

20 sept. 2015, 06:57

Agentia oficiala a Patriarhiei publica fotografii din timpul intalnirilor oficiale pe care seful Bisericii le are in locuinta sa, scrie wowbiz.ro. In acestea se observa luxul si frumusetea din Palatul Patriarhului Daniel. Una dintre cele mai frumoase incaperi este cea in care se tine Sfantul Sinod.

Citeşte şi PF Daniel, întâlnire la Cluj cu tinerii. Tema discuţiei: ÎMBĂTRÂNIREA Europei şi DEBUSOLAREA generaţiei tinere

Aici se intalnesc mai marii BOR pentru a dezbate diverse probleme. Peretii laterali ai incaperii sunt plini de sus si pana jos de biblioteci din lemn masiv, in care se afla carti de valoare, iar peretele din fata este o imensa pictura.

O alta camera speciala in Palat este un salon, in care Patriarhul se intalneste cu oaspetii sai de seama. Aici s-a intalnit cu presedintele Klaus Iohannis, cu diverse delegatii straine sau cu ambasadori. Salonul este foarte elegant, dar printre tablouri si statuete, o icoana imensa ia ochii tuturor celor ce intra in incapere. Este vorba despre un tablou imens, din aur, in care se afla imagini cu sfinti.