Fotografii unice, care depăşesc limita imaginaţiei: Cum ar arăta UNDELE WIRELESS dacă ar fi VIZIBILE

Artistul Nickolay Lamm i-a cerut ajutorul unui profesor universitar din America pentru a crea o serie de fotografii umitoare care prezintă undele wireless într-un mod inedit. Astfel, el a arătat cum ar fi lumea, dacă aceste unde ar fi fost vizibile cu ochiul liber.

18 aug. 2013, 15:25

Wi-Fi-ul cel de toate zilele, pe care oamenii îl folosesc pentru a se conecta la internet fără cablu este un câmp de energie care se propagă sub formă de valuri. Imaginile de mai jos prezintă modul în care ar arăta ele dacă ar fi fost vizibile cu ochiul liber. Mai mult, aceste unde sunt prezentate în diferite sub-canale, motiv pentru care sunt colorate în roşul, galben, verde şi alte culori, potrivit NY Daily News.

 Citeşte şi Google pregăteşte o reţea wireless „experimentală”

Artistul a lucrat intens la acest proiect, cerându-i ajutorul profesoarei Marilyn Vogel, un cunoscut om de ştiinţă din America. Potrivit acesteia, wireless-ul circulă prin aer sub formă de pulsuri sau unde. Dacă oamenii ar reuşi să „îngheţe” aceste unde, s-ar descoperi că ele se află la o distanţă de 15 centimetri una de cealaltă. Mai mult, au o lăţime de 10 centimetri, dar nu sunt atât de lungi precum undele radio. În acelaşi timp, ele nu sunt la fel de scurte şi de destructive ca microundele.

Citeşte şi Proiect REVOLUŢIONAR! Maşinile electrice se vor încărca în mers

Simt că mulţi oameni iau anumite aşa cum sunt fără să aprecieze ştiinţa care le-a cread. Wireless-ul seamănă cu un cod de bare. Nu este un şablon care poate fi detectat cu ochiul liber, dar calculatorul îl înţelege„, a declarat Nickolay Lamm.