Fotograful Dan Beşliu a murit. Anunţul trist făcut de Cabral pe Facebook

Cabral Iback este în doliu după ce Dan Beșliu a murit. Reputatul fotograf și bun prieten de-al acestuia s-a stins din viață.

26 nov. 2016, 09:58
Fotograful Dan Beşliu a murit. Anunţul trist făcut de Cabral pe Facebook

Dan Beșliu s-a dus să tragă rafale undeva în altă parte. Este incredibil cum trec secundele pe lângă noi, cum ajungem să lucrăm ani la rând cu oameni, să ne apropiem, să zâmbim de fiecare data când avem ceva de făcut împreună… pentru că apoi să trebuiască să ne obișnuim cu gândul că ei nu mai sunt aici cu noi. Cum era Dan? Un om mișto, vesel și miștocar…Asta e unul dintre mesajele primite de la el, acum ceva vreme: „Ce faci față, te măriți și nu mă chemi să-ți fac poze la nuntă?” „Sper să fii mai bine acolo unde ești acum, omule. Odihnește-te în pace!”, a scris acesta pe contul personal de socializare.

În ultimul an, Cabral a mai pierdut un alt prieten bun, tot fotograf. Alex Chelba a fost unul dintre cei 64 de tineri morți în urma incendiului din Colectiv.

Dan Beșliu avea 23 de ani de experiență ca fotograf, fondator al agenției Freelancer, agenţie foto specializată în motorsport şi automotive. Din 2011 organizează programe de educație vizuală pentru tineri și tabere de fotografie pentru copii.