Fox News va dezvălui identitatea soldatului Navy Seals care l-a ucis pe Osama ben Laden

Unul dintre cele mai mari secrete din istoria militară americană va fi dezvăluit luna viitoare, când Fox News va difuza un interviu cu soldatul Navy Seal care l-a împușcat mortal pe Osama Bin Laden.

30 oct. 2014, 08:47
Fox News va dezvălui identitatea soldatului Navy Seals care l-a ucis pe Osama ben Laden

Soldatul Navy Seals care l-a împuşcat mortal pe Osama ben Laden în 2011 îşi va dezvălui identitatea într-un documentar difuzat de Fox News, potrivit DailyMail.

Identitatea membrului echipei de Navy Seals care l-a omorât pe Osama în raidul asupra locuinţei acestuia din Abbottabad, Pakistan, a fost aprig protejată de guvernul SUA, de teamă că soldatul ar putea fi vizat de un atac al-Qaeda ca răzbunare.

Soldatul, cunoscut doar ca „The Shooter”, s-a retras între timp din activitatea militară și este gata să renunţe la masca anonimatului pentru a dezvălui detaliile evenimentelor care au dus la uciderea lui Osama.

Potrivit unui comunicat de presă emis de Fox News, documentarul din două părți „Omul care l-a ucis pe Osama ben Laden” va fi difuzat marți, 11 noiembrie și miercuri, 12 noiembrie. Interviul va fi realizată de către Peter Doocy.

Membrul Navy Seals va da detalii, în special, despre „ultimele momente ale şefului terorist şi tot ce s-a întâmplat atunci când acesta îşi dădea ultima suflare”, a anunţat FoxNews.