Francez mort după ce a făcut sex într-o călătorie de afaceri. Justiţia a decis că este accident de muncă. Familia primeşte indemnizaţie

Un francez a murit după o partidă de sex în timp ce se afla într-o călătorie de afaceri. Familia primește indemnizație după ce justiția a decis că a fost accident de muncă Un bărbat din Franța a murit după ce a întreținut relații intime în timpul unei călătorii de afaceri. Justiția a decis ca familia acestuia să fie indemnizată în urma incidentului considerat accident de muncă.

11 sept. 2019, 15:09
Francez mort după ce a făcut sex într-o călătorie de afaceri. Justiţia a decis că este accident de muncă. Familia primeşte indemnizaţie

Xavier X. a fost un inginer francez din Loiret, care lucra pentru o companie de feroviară. În februarie 2013, în timpul unei călătorii de afaceri, acesta a cunoscut o femeie cu care a întreținut relații sexuale într-o cameră de la hotelul Meung-sur-Loire, unde era cazat, potrivit libertatea.ro.

La scurt timp după ce a întreținut relații sexuale, Xavier a murit în urma unui stop cardiac.

Potrivit tabloidului Daily Mail, un tribunal din Franța a stabilit că a fost vorba despre un accident de muncă, ceea ce înseamnă că familia francezului va primi o indemnizație din partea companiei la care acesta lucra, informează libertatea.ro.

Soția și copiii bărbatului vor primi o indemnizație lunară echivalentă cu 80% din salariul pe care acesta îl avea ca angajat. Reprezentanții companiei la care lucra Xavier au încercat să explice că nu sunt responsabili de moartea acestuia, însă fără succes. Instanța a afirmat că este responsailitatea angajatorului orice călătorie de afaceri pe care o face un angajat din cadrul unei companii.