Francezii adoptă câini maidanezi din România pentru a-i salva de la moarte

Publicat: Miercuri, 25 Septembrie 2013 09:39 // Actualizat: Miercuri, 25 Septembrie 2013 09:55 // Sursa: romaniatv.net

Francezii vor să salveze maidanezii din România. Un cunoscut realizator al postului TV France 2 a lansat un apel inedit: adoptaţi câini din România. În această săptămână, fundaţia actriţei Brigitte Bardot va duce în Franţa un camion plin cu maidanezi din România.

"Fiţi atenţi la ce se întâmplă în România. România lui Ceauşescu a arătat o cruzime totală faţă de animale, în special faţă de câini. Dar ceea ce se petrece în ultimele 15 zile în România este îngrozitor: câinii sunt mutilaţi, decapitaţi, torturaţi.Am văzut fotografii îngrozitoare", spune Michel Druker, realizator TV.

"Brigitte Bardot m-a sunat şi bine a făcut. În plus, sunt din ce în ce mai emoţionat când vorbesc despre asta pentru că am origini româneşti şi lucrurile acestea se întâmplă în ţara mea de origine. Acest câine vine de acolo, a scăpat de masacru acum câteva luni. A fost găsit pe un trotuar din România. L-am văzut pe internet. Se înţelege de ce este aşa temător", a mai spus realizatorul.

"Dacă vreţi să adoptaţi aceşti câini care vin din România, faceţi-o!", i-a îndemnat Druker pe telespectatorii France 2.

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
14 oct 15:29
Votează email 0 email
...ce motive, asupra unui băieţel de culoare, care se afla în preajmă. Copilul a avut nevoie de 15 copci. VEZI ŞI Francezii adoptă câini maidanezi din România pentru a-i salva de la moarte Câinii poliţiştilor din Los Angeles,...
25 sep 10:01
... Francezii vor să salveze maidanezii din România. Un cunoscut realizator al postului...
1
EUR
4.8582
RON
18 Sep
noapte 14 °
zi 24 °
Ultimele joburi adaugate
24 H