Francois Hollande îşi caută locuinţă. A găsit, la Tulle, o casă din anii ’50 ce costă 150.000 de euro

Hollande îşi caută locuinţă pentru a se muta după ce va părăsi Elysee; i-a plăcut o casă de 200 de metri pătraţi, din anii '50, ce costă aproximativ 150.000 de euro.

11 mai 2017, 18:27

Preşedintele francez Francois Hollande îşi caută o locuinţă în oraşul Tulle, din sud-vestul Franţei, fieful său, şi ar fi fost încântat deja de o casă de 200 de metri pătraţi, construită în anii ’50, relatează Le Parisien.

Liderul de la Elysee s-ar fi oprit să vizioneze locuinţa în secret, pe 7 mai, după ce a votat.

 „Am crezut că Francois Hollande se opreşte pentru a saluta o cunoştinţă”, a povestit un locuitori din cartierul vizitat de preşedinte.

Însoţit de primarul din Tulle, el a văzut o locuinţă de 200 de metri pătraţi utili, construită pe un teren de 7.000 de metri pătraţi, cu numeroşi copaci. Casa are şapte camere şi patru etaje. Potrivit ofertei de vânzare, preţul cerut este de 153.700 de euro.

Citeşte şi Sorin Grindeanu se va muta într-o vilă de protocol refuzată de Traian Băsescu

Hollande nu a putut vedea, însă, locuinţa – care trebuie renovată, pentru că nu mai este locuită de 15 ani – în interior, deoarece nimeni nu se afla acolo.

Nu am fost la curent cu această vizită (…). Trebuie contactată agenţia (imobiliară care gestionează vânzarea proprietăţii – n.r.), dacă cineva vrea să vadă interiorul”, a explicat proprietarul.