FRANŢA-ARGENTINA ONLINE la CM 2018. Încep optimile, primul mare şoc are loc la Kazan

FRANŢA-ARGENTINA ONLINE la CM 2018. Faza eliminatorie de la Campionatul Mondial din Rusia este deschisă de super-întâlnirea Franţa-Argentina, programată la Kazan, câmbătă, de la ora 17.00.

29 iun. 2018, 11:46
FRANŢA-ARGENTINA ONLINE la CM 2018. Încep optimile, primul mare şoc are loc la Kazan

FRANŢA-ARGENTINA ONLINE la CM 2018

Click aici pentru a vedea Franţa-Argentina sau aici

Cele două naţionale s-au întâlnit ultima oară la o Cupă Mondială acum 40 de ani, în 1978, când au câştigat sud-americanii, care de altfel au şi cucerit trofeul. Este o întâlnire atipică, între Franţa, care are cel mai tânăr lot dintre reprezentativele calificate în optimi, şi Argentina, care are cel mai bătrân lot dintre cele 16. Diferenţa de vârstă este de 3 ani şi jumătate în favoarea „cocoşilor”, însă experienâa este desigur de partea sud-americanilor.

FRANŢA-ARGENTINA ONLINE la CM 2018. Franţa posedă o serie de individualităţi care o dădeau drept mare favorită înainte de startul turneului, însă în grupe meciul său a fost foarte steril, atât contra Australiei, cât şi a celor din Peru, în timp ce cu Danemarca a jucat pentru un anost şi hulit 0-0. Franţa-Danemarca a fost probabil cel mai prost meci văzut la o Cupă Mondială după Ucraina-Elveţia, de la CM 2006. Meciurile Franţei au fost atât de plictisitoare, încât „cocoşii” nu pot fi declaraţi favoriţi în faţa Argentinei, chiar dacă trupa lui Messi s-a târât prin grupă şi a obţinut o calificare cu emoţii.