FRANTA PORTUGALIA 0-1 LIVE VIDEO ONLINE FINALA EURO 2016

FRANTA PORTUGALIA LIVE VIDEO ONLINE FINALA EURO 2016. FRANTA - PORTUGALIA, finala EURO 2016, se joacă, duminică, de la ora 22:00, la St. Denis, LIVE VIDEO ONLINE la PRO TV şi DOLCE SPORT.

10 iul. 2016, 06:52
FRANTA PORTUGALIA 0-1 LIVE VIDEO ONLINE FINALA EURO 2016

FRANTA PORTUGALIA LIVE VIDEO ONLINE FINALA EURO 2016. FRANTA s-a calificat în finala EURO 2016 după 2-0 cu Germania în semifinale, ambele goluri fiind marcate de golgheterul Antoine Griezmann.

End Time FINAL DE MECI. FRANTA – PORTUGALIA 0-1!

115′Yellow card cartonaş galben pentru Pogba

109′ – GOL PORTUGALIA ! A marcat EDER ! FRANTA – PORTUGALIA 0-1 ! VIDEO AICI

Start Time A început repriza a doua de prelungiri

End Time FINAL prima repriză de prelungiri

104′ – Lloris scoate incredibil lovitura de cap a lui Edér

99′Yellow card cartonaş galben pentru William Carvalho

97′Yellow card cartonaş galben pentru Matuidi

95′Yellow card cartonaş galben pentru Raphael Guerreiro

Start Time A început prima repriză de prelungiri.

End Time FINAL 90 de minute. FRANTA – PORTUGALIA 0-0. Urmează două reprize de prelungiri, a câte 15 minute.

90′ – bară Gignac!

80′ – Lloris scoate şutul înşelător al lui Nani

79′Substitution schimbare Portugalia. Iese Renato Sanches, intră Edér

78′ Substitution schimbare Franta. Iese Giroud, intră Gignac

75′ – Rui Patrício scoate miraculos şutul lui Giroud

67′Substitution schimbare Portugalia. Iese Adrien Silva, intră João Moutinho

66′ – cea mai mare ocazie a meciului: Griezmann reia cu capul, singur, de 6 metri, peste poartă, o centrare excelentă a lui Coman

62′Yellow card cartonaş galben pentru João Mário

58′ Substitution schimbare Franta. Iese Payet, intră Coman

Start Time A început repriza a doua.

End Time PAUZĂ. FRANTA – PORTUGALIA 0-0

38′ – Raphael Guerreiro trage, dar nu obţine mai mult de un corner

35′Yellow card cartonaş galben pentru Cédric

34′ – Rui Patrício intervine excelent la şutul lui Sissoko

25′Substitution schimbare Portugalia. Iese Cristiano Ronaldo, accidentat, pe targă, intră Quaresma

20′ – emoţii pentru Portugalia. Cristiano Ronaldo a ieşit deja de două ori pentru îngrijiri medicale după o contră genunchi în genunchi cu Payet

10′ – dublă ocazie pentru Franta, prin Griezmann şi Giroud. Intervenţii excelente ale lui Rui Patrício

7′ – Griezmann are şi el o bună ocazie

4′ – Nani scapă singur, trage de la 18 metri, peste poartă

1′ – Portugalia a avut lovitura de start în finala cu Franta

Start Time A început FRANTA – PORTUGALIA, finala EURO 2016

FRANTA – PORTUGALIA este LIVE VIDEO AICI, AICI şi AICI.

FRANTA PORTUGALIA LIVE VIDEO ONLINE FINALA EURO 2016. Echipele de start la meciul FRANTA – PORTUGALIA

FRANTA: Lloris – Sagna, Koscielny, Umtiti, Evra – Sissoko, Pogba, Matuidi, Payet – Griezmann, Giroud.

PORTUGALIA: Rui Patrício – Cédric, Pepe, Fonte, Guerreiro – William Carvalho – Renato Sanches , Adrien Silva, João Mário – Nani, Cristiano Ronaldo.

FRANTA PORTUGALIA LIVE VIDEO ONLINE PRO TV DOLCE SPORT

FRANTA PORTUGALIA LIVE VIDEO ONLINE FINALA EURO 2016. Hotelul în care a fost cazată delegaţia echipei naţionale a Franţei a fost evacuat cu doar câteva ore înaintea finalei EURO 2016 după ce poliţiştii au găsit un pachet suspect în vecinătatea clădirii. Toată zona a fost imediat evacuată, iar forţele de ordine au detonat controlat pachetul suspect.

FRANTA PORTUGALIA LIVE VIDEO ONLINE FINALA EURO 2016. Portugalia joacă pentru a doua oară în finala unui turneu final european, cea mai mare performanţă a sa de până acum la Euro fiind locul doi ocupat la ediţia din 2004. Portughezii mai au în palmares un loc trei la Cupa Mondială din 1966. Franta a câştigat Campionatul European în 1984 şi 2000, dar şi Cupa Mondială în 1998.

FRANTA PORTUGALIA LIVE VIDEO ONLINE FINALA EURO 2016. Ladislau Boloni l-a lăudat pe Cristiano Ronaldo în L’Equipe înainte de FRANTA – PORTUGALIA. Starul portughez a fost promovat de antrenorul român la prima echipă a lui Sporting acum 14 ani: „E unic în lume prin felul în care se deplasează pe teren. Ca fundaş crezi că ai blocat sau că ai sărit bine ca să îl închizi, dar Ronaldo e mereu un centimetru înainte. Problema e aceeaşi mereu – cât de aproape să stai de el în careu ca să nu greşeşti. Nu cred în marcaj individual la Ronaldo. Trebuie să ai o ţesătură de lucruri inteligente în jurul lui – să simţi cum driblează şi să înţelegi unghiul paselor”.

FRANTA PORTUGALIA LIVE VIDEO ONLINE FINALA EURO 2016. Pentru meciul FRANTA – PORTUGALIA a fost mobilizat un număr de 6.800 de forţe de ordine. În zona arenei vor patrula permanent aproximativ 1.300 de jandarmi şi poliţişti, în timp de 3.400 vor supraveghea zona bulevardului Champs Elysees, locul unde suporterii ambelor formaţii ar putea să se strângă pentru a sărbători triumful echipei lor naţionale. Fanzone-uri din Paris vor în permanenţă sub observaţia a minim 700 de forţe de ordine. Restul, până la totalul de 6.800, se vor afla în stadion pe parcursul meciului. Meciul FRANTA – PORTUGALIA, finala EURO 2016, este programată, duminică, de la ora 22:00, LIVE VIDEO ONLINE la PRO TV şi DOLCE SPORT.

FRANTA PORTUGALIA LIVE VIDEO ONLINE FINALA EURO 2016. „A trecut mult timp de când nu am mai învins Germania, însă nu am obţinut nimic deocamdată, cu excepţia accesului în finală. Este foarte bine ceea ce am făcut în această seară, am suferit împreună. Această echipă a făcut totul pentru a fi iubită, iar pentru mine este o mare mândrie. Mă bucur foarte mult pentru jucători, deoarece meritau această victorie, au jucat ca o mare echipă. Am crezut mereu în jucătorii mei, cei pe care i-am luat pentru forma acest grup, iar ei m-au răsplătit, este istoria lor, victoria lor. Este o poveste frumoasă, însă nu avem pretenţia că putem rezolva toate problemele francezilor. Avem această putere de a le oferi emoţii şi de a-i face să uite de grijile lor. A existat mult entuziasm, multă bucurie şi fericire în această seară în Franţa. Trebuie să savurăm această victorie, însă cea mai importantă este finala de duminică. Trebuie să facem totul pentru a ajunge în cea mai bună formă la meciul de duminică”, a declarat Deschamps.

FRANTA PORTUGALIA LIVE VIDEO ONLINE FINALA EURO 2016. Internaţionalul portughez Joao Mario a afirmat că „100%” dintre compatrioţii săi cred într-o victorie pentru PORTUGALIA în finala Euro 2016. „Probabilităţile nu te fac să câştigi meciuri”, a asigurat jucătorul lui Sporting Lisabona, chestionat în legătură cu faptul că majoritatea francezilor consideră că Franţa va câştiga finala Euro 2016.

FRANTA PORTUGALIA LIVE VIDEO ONLINE FINALA EURO 2016. Meciul FRANTA – PORTUGALIA, finala EURO 2016, este programată, duminică, de la ora 22:00, LIVE VIDEO ONLINE la PRO TV şi DOLCE SPORT.