FRANTA PORTUGALIA. Mark Clattenburg va arbitra finala EURO 2016

FRANTA PORTUGALIA. Englezul Mark Clattenburg va arbitra meciul FRANTA PORTUGALIA, finala EURO 2016, programată, duminică, la St. Denis (Paris), pe Stade de France, de la ora 22:00, LIVE VIDEO la PRO TV şi DOLCE SPORT.

08 iul. 2016, 09:03
FRANTA PORTUGALIA. Mark Clattenburg va arbitra finala EURO 2016

FRANTA PORTUGALIA. Considerat cel mai bun „cavaler al fluierului” european în acest sezon, Mark Clattenburg (41 ani) a condus în 2016 şi finala UEFA Champions League, câștigată de Real Madrid în fața rivalilor de la Atletico Madrid, în luna mai. La finala FRANTA – PORTUGALIA,  programată, duminică, la St. Denis (Paris), pe Stade de France, de la ora 22:00, LIVE VIDEO la PRO TV şi DOLCE SPORT, el va fi ajutat la cele două tușe de doi asistenți englezi, Simon Beck și Jake Collin.

FRANTA PORTUGALIA LIVE VIDEO ONLINE PRO TV DOLCE SPORT

FRANTA PORTUGALIA. Mark Clattenburg devine, astfel, al doilea arbitru care conduce în același an finala UEFA Champions League și pe cea a Campionatului European, după portughezul Pedro Proenca, în 2012.

FRANTA PORTUGALIA. Fost electrician, Mark Clattenburg, arbitrul internațional din 2007, a condus deja trei meciuri la debutul EURO 2016: Belgia – Italia (0-2) și Cehia – Croația (2-2), din primul tur, precum și Elveția – Polonia (4-5 la loviturile de departajare), din optimile de finală.

FRANTA PORTUGALIA. Meciul FRANTA PORTUGALIA, finala EURO 2016, este programat, duminică, la St. Denis (Paris), pe Stade de France, de la ora 22:00, LIVE VIDEO la PRO TV şi DOLCE SPORT.


loading...