FRANTA ROMANIA FED CUP. Schimbări importante în echipa României. Ce modificări vrea să facă Segărceanu pentru semifinala cu Franţa

FRANTA ROMANIA FED CUP. Echipa de Fed Cup a României se pregăteşte pentru meciul din semifinalele competiţiei, cu Franţa. Partida va avea loc în weekend-ul 20-21 aprilie, iar Florin Segărceanu a recunoscut că pregăteşte câteva modificări în lot.

12 mart. 2019, 12:14
FRANTA ROMANIA FED CUP. Schimbări importante în echipa României. Ce modificări vrea să facă Segărceanu pentru semifinala cu Franţa

FRANTA ROMANIA FED CUP. Căpitanul nejucător al României se gândeşte la câteva modificări extrem de importante pentru meciurile cu Franţa. Pentru a întări mai mult simplul, Florin Segărceanu vrea să o introducă în echipa de dublu pe Raluca Olaru, alături de Monica Niculescu, şi o să o promoveze pe Irina Begu ca a doua rachetă, după Simona Halep. În această situaţie, Mihaela Buzărnescu ar rămâne doar rezervă, iar Ana Bogdan ar sări din schemă pentru meciurile din Franţa.

FRANTA ROMANIA FED CUP. Meciul din semifinale se joacă la Rouen, pe ZGURĂ

FRANTA ROMANIA FED CUP. „După ce s-a întâmplat în Cehia, vreau să fim mai pregătiţi în proba de simplu. Vreau din start o a treia jucătoare care să fie aptă de joc pentru a intra în teren. De altfel, Raluca Olaru are o evoluţie foarte bună la dublu, iar Niculescu-Olaru ar forma o pereche foarte bună.

FRANTA ROMANIA FED CUP. Dar toate jucătoarele sunt foarte bine pregătite, însă o să vedem după turneul de la Miami ce decizie voi lua. Voi analiza situaţia şi voi anunţa atunci echipa. Irina Begu este un component foarte important al echipei noastre şi a arătat că se poate mobiliza într-un meci de Fed Cup pe zgură, o suprafaţă care o avantajează. Irina Begu este o variantă foarte bună pentru proba de simplu” , a declarat Florin Segărceanu.