Franța și Anglia s-au calificat „en fanfare” în sferturile Cupei Mondiale. Când se vor confrunta cele două forțe ale Europei

Duminică, 4 decembrie, Franța și Anglia au defilat în optimile de la Campionatul Mondial. Francezii s-au impus cu 3-1 în fața Poloniei, iar englezii cu 3-0 în fața senegalezilor. 

04 dec. 2022, 23:14
Franța și Anglia s-au calificat „en fanfare” în sferturile Cupei Mondiale. Când se vor confrunta cele două forțe ale Europei

Pentru francezi au marcat Giroud și Mbappe de două ori. De partea cealaltă a înscris Lewandowski, pe final, din penalty.

Naționala Angliei a deschis scorul prin Henderson, iar Kane a făcut 2-0 la pauză. A fost primul gol atacantului de la CM. Saka a încheiat toate socotelile în repriza a doua.

Până acum se cunosc două meciuri din sferturile Mondialului din Qatar.

În cel de-al doilea meci din sferturi, Franța și Anglia se vor înfrunta. Duelul este programat pentru data de 10 decembrie.

În primul sfert de la Mondial este programat deja meciul dintre Olanda și Argentina. Partida se va juca pe data de 9 decembrie.

 

Ce echipe luptă pentru sferturile de la Mondialul din Qatar

 

Pentru mâine, 5 decembrie, sunt programate duelurile dintre Japonia și Croația, respectiv Brazilia cu Coreea de Sud. Învingătoarele din aceste două dueluri se vor confrunta în sferturi.

De asemenea, poimâine se vor juca în optimi Spania cu Maroc, respectiv Portugalia cu Elveția. Ultimul sfert se va juca dintre câștigătoarele acestor două meciuri.

Finala Cupei Mondiale este programată pentru data de 18 decembrie 2022. Franța – Brazilia este meciul final care are cele mai mari șanse să se dispute, potrivit caselor de pariuri.