FRANTA URUGUAY. Cavani, marele absent al primului „sfert” de la CM 2018

FRANTA URUGUAY. Edinson Cavani(31 de ani), starul lui PSG, nu va fi titular și are șanse mici să intre pe teren la meciul Franţa - Uruguay din sferturile de finală ale CM 2018. Partida Franţa - Uruguay se joacă, vineri, de la ora 17:00, în direct la TVR 1 şi TVR HD.

06 iul. 2018, 05:11
FRANTA URUGUAY. Cavani, marele absent al primului „sfert” de la CM 2018

FRANTA URUGUAY. Edinson Cavani are un edem de 5 cm pe mușchiul gambei, accidentare care nu îi permite să forțeze. Acesta nu va fi titular, existând mici șanse să fie trimis pe teren în meciul FRANTA URUGUAY. Totuși, în cazul în care Uruguay se va califica în semifinale, Cavani ar putea fi utilizat în duelul cu învingătoarea partidei dintre Brazilia și Belgia. În locul lui Cavani, selecționerul Oscar Tabarez îl va utiliza pe Christian Stuani (31 de ani), atacantul celor de la Girona.

FRANTA URUGUAY LIVE STREAMING ONLINE VIDEO TVR în sferturile de finală ale CM 2018

FRANTA URUGUAY. „Am mai jucat fără Cavani în calificările pentru Mondial și echipa s-a adaptat situației. Acum e diferit însă, e turneul final. Lucrurile nu depind de el, din păcate”, a declarat Luis Suarez.

FRANTA URUGUAY. Duelul dintre Uruguay și Franța, din „sferturile” CM 2018, va avea loc, vineri, de la ora 17:00. Partida va putea fi urmărită în direct la TVR și TVR HD.