Frapant: După 19 ani a scăpat de durerile de cap. Vezi ce au găsit DOCTORII în CRANIUL unui bărbat

Un bărbat din El Salvador a fost operat la aproape 20 de ani după ce a fost înjunghiat. Medicii au extras din craniul lui o lamă de cuţit lungă de aproape 9 centimetri. Bărbatul se plângea de mai mulţi ani că suferă de dureri de cap. După o intervenţie chirurgicală de aproape şapte ore, pacientul a fost salvat.

23 mart. 2013, 08:55

Jorge Alberto Gonzalez Campos poate părea un bărbat obişnuit, în vârstă de 44 de ani in El Salvador. Cu toate acestea, timp de 19 ani el a trăit cu un cuţit înfipt în cap, fără să ştie. După o intervenţie chirurgicală delicată, care a durat peste şapte ore, el a fost salvat, potrivit The Sun.

Citeşte şi Studiu: Poţi să vezi GORILA care dansează? 83% dintre RADIOLOGI au omis-o VIDEO

Citeşte şi Radiografia care a uimit medicii

Bărbatul povesteşte că a fost înjunghiat în anul 1995, când o bandă de infractori i-au atacat magazinul de încălţăminte, el fiind de profesie pantofar. Victima spune că mai mulţi bărbaţi l-au atacat după ce el nu a vrut să le dea un solvent folosit pentru pantofi cu care acei tineri obişnuiau să se drogheze. Astfel, după asalt, el a fost tratat într-un spital local, dar doctorii au omis să îi spună că lama cuţitului a rămas în craniu.

Citeşte şi A trăit peste şase ani cu o lamă de cuţit de 12 centimetri înfiptă în cap

Într-un final, în anul 2007, la 12 ani după atac, Jorge a realizat că ceva nu este în regulă, după ce o bucată de metal a început să îi străpungă pielea. Din păcate, niciun doctor nu a vrut să se încumete într-o astfel de operaţie delicată, din cauza dificultăţii ei.

Cu toate acestea, în urmă cu câteva zile, o echipă de nouă doctori, conduşi de neurologul Eduardo Lovo, membrii ai spitalului privat Hospital de Diagnostico Foundation au reuşit să elimine obiectul nedorit. Bărbatul a reuşit să resufle uşurat, nemaifiind incomodat de lama de cuţit lungă de 9 centimetri care îi străbătea capul.

Citeşte şi MOMENTE DE GROAZĂ într-un autobuz, în Constanţa. Un bărbat a ameninţat cu un cuţit călătorii