Fratele Andrei şi soţia lui au fost depistaţi cu coroanvirus

Artiștii de muzică populară Aurora și Săndel Mihai au fost confirmați cu coronavirus după ce au participat la filmările pentru Revelion.

03 dec. 2020, 15:28
Fratele Andrei şi soţia lui au fost depistaţi cu coroanvirus

Fratele Andrei şi soţia lui au fost depistaţi cu coroanvirus. Aurora, cumnata Andrei, a fost cea care a confirmat informaţia. Aurora a declarat că nu știe dacă au contractat virusul în timpul filmărilor pentru Revelion, acolo unde au participat mai multe vedete din showbiz sau din mall-ul în care au făcut cumpărăturile.

„Ne simtim bine, mie mi-au disparut mirosul si gustul. Alte simptome nu am avut, nici febra, absolut nimic. In schimb, Sandel a facut putina temperatura. In Bucuresti l-am luat, nu pot sa zic daca e de la filmari, ca noi am fost si pe la mall, la shopping.”, a declarat Aurora, soţia lui Săndel Mihai, fratele Andrei, citată de spectacola.ro.

Fratele Andrei şi soţia sa, Aurora, s-au întors în Câmpia Turzii, unde s-au izolat în apartamentul părinților. Din fericire, au o formă uşoară a bolii.

„Dupa primele simptome, mie a inceput sa-mi curga putin nasul iar a doua zi Sandel a facut putina febra, ne-am si testat. Pana sa vina rezultatul testelor, noi am venit acasa si ne-am izolat in apartamentul parintilor mei. Parintii sunt la mine acasa, stau cu baietelul, suntem separati. Mi-e foarte greu fara copil, dar ne vedem zilnic pe telefon. Parintii ne aduc zilnic la usa mancare si tot ce avem nevoie”, a mai spus artista.

Aurora a mai mărturisit că își face grii pentru starea de sănătate a soțului ei, deoarece acesta are astm bronșic.

„Pentru noi a fost putin socant, nu pentru mine cat pentru Sandel, pentru ca el are un astm bronsic si tot ne-am ferit, am auzit si avertizarile. (…) Sandel nu a vrut sa mergem dar ne-au tot solicitat la filmarile de sarbatori, vazand ca merg toti artistii, am zis sa mergem si noi”, a mai marturisit Aurora Mihai.

 

Zeci de vedete cu simptome COVID după ce au participat la filmările pentru Revelion

Situaţie neaşteptată în showbizul din România. Mai multe vedete cunoscute s-au îmbolnăvit de coronavirus după filmările pentru Revelion.

Nu mai puţin de patru interpreţi de muzică populară au fost testați pozitiv cu noul coronavirus, iar alți zeci prezintă simptome de COVID-19. Cu toţii au filmat împreună ediţia Revelion 2021, la mai multe televiziuni.

Printre vedetele confirmate pozitiv cu noul coronavirus se numără Nicu Paleru, Steliana Sima, Maria Ghinea și Marian (fost membru al trupei Haiducii), conform starpopular.ro. Marele impas este că vedetele s-au perindat de la o televiziune la cealaltă, tot pentru a filma Revelionul, iar riscul de a fi transmis deja virusul este una cu adevărat mare. Maria Ghinea, de exemplu, se testase cu câteva zile înainte de apariția simptomelor și ieșise negativ, așa că a mers să filmeze pentru mai multe televiziuni. Ulterior, a aflat că a fost infectată.