Fratele Aurei Ion s-a răzgândit, nu vrea să mai devină medic. Vezi ce decizie radicală a luat

La inceputul acestui an, Alexandru si-a pierdut sora, studenta la medicina Aura Ion, in tragicul accident aviatic din Apuseni. Proaspat absolvent de liceu, fratele fetei a spus atunci ca vrea sa devina medic si sa duca mai departe misiunea tinerei. Inainte sa inceapa examenul de bacalaurea, tanarul a luat o decizie radicala.

13 iun. 2014, 14:50
Fratele Aurei Ion s-a răzgândit, nu vrea să mai devină medic. Vezi ce decizie radicală a luat

La 20 ianuarie 2014, in urma unui tragic accident aviatic au pierit in muntii Apuseni aviatorul Adrian Iovan si studenta la medicina Aura Ion. Fratele mai mic al tinerei de 23 de ani a decis atunci sa duca mai departe misiunea nobila a Aurei. Alexandru Ion a spus ca va deveni medic militar, precum sora sa.

In acele momente tensionate am luat aceasta decizie. Exista o anumita incarcatura emotionala. Din pacate, sunt constient ca nu pot sa intru la Medicina. Eu termin profilul mate-info si imediat dupa tragedie m-am apucat de meditatii pentru admitere. Am inteles materia si am facut progrese. Am facut cateva teste, insa rezultatele au fost medii. Aura s-a pregatit ani la rand pentru acest examen. Cand a intrat a fost a treia! Stiu care imi sunt limitele si nu pot sa dau un examen pe care stiu ca nu-l pot trece„, a spus, impacat, Alexandru, potrivit wowbiz.ro.

Tanarul si-a pus gandurile in ordine si a conceput un plan genial. „Cunostintele acumulate la meditatii in aceste luni sunt suficiente sa intru fara probleme la „Facultatea de asistenti medicali”. La urma, cu tot bagajul de cunostinte voi intra fara probleme la Medicina. Imi place chirurgia generala si asta o sa fac. O sa ma inscriu, exact ca Aura, la Medicina militara„, a explicat Alexandru.

CITEŞTE ŞI: Ancheta ITM în cazul ACCIDENTULUI AVIATIC din APUSENI, finalizată. Care este CONCLUZIA inspectorilor