Fratele Aurei Ion şi medicul Sorin Ianceu şi-au aruncat cuvinte grele. „Am făcut tot ce era omenesc”

Zilele trecute Alexandru Ion, fratele Aurei Ion, a postat un mesaj pe site-ul personal de socializare în care îşi exprima dezamăgirea faţă de atitudinea medicului Ianceu din ziua accidentului. Cei doi au şi discutat.

29 iun. 2014, 10:24

Fratele eroinei din Munţii Apuseni a sărit la gâtul chirurgului Sorin Ianceu pe motiv că nu  s-a sinchisit să o ajute pe Aura Ion, ci doar a aprins focul nefiind deloc cooperant, scrie spynews.ro. La scurt timp, medicul l-a contactat pe Alex pentru a încerca să îi explice şi pentru a-l face să înţeleagă faptul că a făcut tot ce era omenesc.

Citeşte şi ACUZAŢII DURE la cinci luni după TRAGEDIA din Apuseni. Fratele Aurei Ion sare la gâtul medicului Sorin Ianceu

„L-am contactat pe Alex imediat după ce a apărut în presă acel mesaj. I-am zis că nu îl caut pentru explicaţii, dar consider că merit să şiu de ce are impresia asta despre mine. Îi înţeleg mânia, doar timpul vindecă astfel de drame. I-am spus că dacă are orice fel de întrebări sau nelămuriri să mă contacteze pe mine. Liniştea nu o să şi-o găsească, dar poate găsi răspunsuri la întrebările lui. L-am întrebat ce vrea să ştie, eu am puterea să mă uit în ochii lui şi să îi spun totul. Nu am nimic de ascuns. Nu-mi reproşez nimic şi cred cu tărie că am făcut în ziua de 20 ianuarie tot ce era omenesc pentru a-i ajuta atât pe Aura, cât şi pe Adrian Iovan.”, a mărturisit medicul Sorin Ianceu.

Citeşte şi Mesaj sfâşietor al surorii Aurei Ion, studenta moartă în tragedia aviatică din Apuseni

„Am închis telefonul fără să las loc de supărare”

Cei doi au discutat pentru prima oară după accidentul tragic din munţi, iar Alex a avut foarte multe întrebări pentru cel care a văzut-o ultima oară pe Aura .

„Am avut o discuţie matură, bărbătească şi liniştitoare. Am închis telefonul fără să las loc de supărare. I-am zis să mă sune oricând, la orice oră, sunt aici pentru el. I-am cerut să vină cu mine la locul accidentului, însă a zis că nu e pregătit. Dacă ar vedea totul şi-ar găsi răspunsurile, ar înţelege că nu se mai putea face nimic. Nimeni nu ştie ce s-a întâmplata acolo şi nu îşi poate da cu părerea, doar dacă a fost de faţă. Îi înţeleg mânia şi sper că a înţeles şi el, iar dacă mai are întrebări acum ştie că poate apela la mine.”, a conchis medicul Ianceu.

Mai multe amănunte aici.