Fratele băieţelului din Siria, fotografiat cu faţa plină de sânge într-o ambulanţă, a MURIT din cauza rănilor

Fratele lui Omran, băiețelul de 4 ani fotografiat plin de praf și acoperit de sânge într-o ambulanță după un bombardament la Alep, a murit sâmbătă din cauza rănilor suferite în același atac, a declarat jurnalistul care a realizat fotografia.

20 aug. 2016, 16:33

Ali, în vârstă de zece ani, a murit într-un spital din Alep din cauza rănilor suferite la abdomen„, a declarat jurnalistul Mahmoud Raslan, potrivit Agerpres.

„Ali a fost operat în ziua atacului. El era stabil ieri, însă astăzi starea lui de sănătate s-a deteriorat și l-am pierdut„, a spus Raslan, care a afirmat că a transmis condoleanțe familiei lui Omran.

Imaginile cu Omran, singur într-o ambulanță, cu privirea goală, plin de praf și acoperit de sânge, au făcut înconjurul lumii, provocând furie și o puternică emoție.

FOTO: theguardian.com

Cei doi copii, împreună cu părinții lor și alți doi frați, au fost salvați de sub dărâmături în cartierul rebel Qaterji după un atac aerian miercuri. Cartierele din estul orașului Alep, controlate de rebeli, sunt în mod regulat vizate de forțele aeriene ale regimului de la Damasc sau de aviația rusă.


loading...