Fratele lui Florin Salam este internat de o lună la ATI cu COVID-19. Ce se întâmplă acum cu Nelu Stoian

Nelu Stoian are deja o lună de când se află la secția de Terapie Intensivă a spitalului de Boli Infecțioase "Matei Balș" din Capitală, după ce s-a infectat cu noul coronavirus. Medicii au fost nevoiți să-i pună un plămân artificial.

08 sept. 2020, 09:01
Fratele lui Florin Salam este internat de o lună la ATI cu COVID-19. Ce se întâmplă acum cu Nelu Stoian

Nelu Stoian, fratele manelistului Florin Salam, se află la Terapie Intensivă, în stare gravă.

„Din cauza afecțiunilor de care suferă, diabet, obezitate, starea lui s-a agravat. E foarte greu să-și revină după o lună de Terapie Intensivă, dar familia crede într-o minune”, a declarat un apropiat al familiei lui Florin Salam pentru Gândul.

Cumnatul lui Florin Salam şochează din nou. Ce spune despre fratele manelistului, internat cu Covid-19: „O să simţiţi şi voi durerea”

Medicii sunt rezervați în ceea ce privește revenirea lui Nelu Stoian.

„Familia lui Florin își dorește să-l ia acasă pe Nelu, dar medicii nu sunt de acord. În ultimele zile, parcă s-a mai ameliorat starea lui, dar rămâne tot gravă. Oricum, medicii au zis că sunt rezervați în ceea ce privește revenirea lui Nelu, așa că acum toată lumea speră într-o minune”, a spus, acum câteva zile, Adriana Bahmuţeanu.

De altfel, familia lui Florin Salam a desemnat recent un medic care sună zilnic pentru a se interesa de starea de sănătate a lui Nelu Stoian.