Fratele lui Kevin Spacey face dezvăluiri şocante. „Tatăl nostru m-a violat, Kevin devenise…”

Randall Fowler, fratele mai mare al lui Kevin Spacey, rupe tăcerea şi face declaraţii uluitoare despre modul în care a fost tratat de propriul tată atunci când era doar un copil de 12 ani.

31 oct. 2017, 17:25
Fratele lui Kevin Spacey face dezvăluiri şocante. „Tatăl nostru m-a violat, Kevin devenise…”

Randall Fowler a vorbit la scurt timp după ce Kevin Spacey a respins acuzaţiile de abuz sexual care i-au fost aduse de actorul Anthonz Rapp. Rapp îl acuză pe Spacey de faptul că l-a abuzat atunci când avea doar 14 ani.

Serialul House of Cards, anulat din cauza lui Kevin Spacey. Comunitatea LGBT îi aduce grave acuzaţii actorului

Randall Fowler a povestit pentru Daily Mail că el şi Kevin Spacey au crescut într-o casă plină de orori. Fratele lui Kevin Spacey a dezvăluit că a fost abuzat de mai multe ori de tatăl său şi a adăugat că mama lui ştia ce se întâmpla: „Nu am dorit să am copii pentru că m-am temut că aceştia ar putea să moştenească gena de prădător sexual a bunicului lor”.

„Era o atmosferă atât de sumbră în casa nostră, trăiam în nişte condiţii mizere. Kevin a încercat să evite evenimentele nefericite şi a devenit foarte închis în sine, dar şi şiret. Şi-a dezvoltat un zid emoţional, ca mecanism de apărare. Părea lipsit de sentimente”, a spus Fowler.

Kevin Spacey a anunţat public că este homosexual

Vorbind despre incidentul care i-a marcat copilăria în mod decisiv, a povestit succint: „Tatăl meu mi-a deschis pantalonii şi a început să se joace cu mine într-un mod obscen. Inima a început să îmi bată cu repeziciune. Mama a plecat de acasă, m-am simţit atât de abandonat. Tata a început să performeze un act sexual asupra mea. Ăsta a fost modul în care adolescenţa a început pentru mine”.